![]() |
Re: 325ix
am zis noua...:))..pe autokarma...imi da cineva la 150 de javre'....tot servo..nou.
|
in legatura cu zgomotul ala care am zis in primul post.....se aude la primul piston si m`am gandit k e posibil sa fie cuzineti....aqn an o alta intrebare am gasit noi cuzineti de biela si de palier setul ....la 360 lei.....vreau sa va intreb dak sunt de ix...ptr k eu am precizat de 10x la magazin da mi se par prea ieftini...ma gand sa nu`mi aduca alte porcarii....poate stiti vrunu din voi preturile...
|
Intreaba si tu si ce marca sunt piesele, nu doar pretul. La un magazin pot fi 3mil la altul 5mil aceleasi piese, aceeasi marca. Nu pretul e cel mai important ci marca pieselelor.
|
sunt facuti de firma AE.....da nu mai conteaza...vreau sa`mi schimb motorul merge pus orice motor de urs normal..??? sau mai trebuie schimbat ceva..??? dak da spuneti`mi si mie cum sta treaba dak pot sa`l omologhez etc.....si dak pot sa pun aceeasi cutie de viteze..?? dak nu cine il intereseaza piese din motor sunt de vanzare.....si dak are cineva un pret bun la un motor complet.....dak vreti mai multe detalii tel. 0767220619 sau 0728470864....si dak stiti pe cineva poate stiti si cine poate sa mi`l puna oricine eu sunt din targoviste da vin pana la buc vin nu e o prb.....ajut si eu la desf si montare...bafta
|
merge pus orice m20 b25 cu ceva modificari
odata la suportii motorului,apoi la baie trebuie pastrata baia de IX ,modificata pompa de ulei ,sorbul din cate stiu. nu am inteles exact cum vine cu joja. cutia de viteze ramane aceeasi. deci e ceva de munca. de modificat are cine sa il modifice aici,mai multe detalii PM |
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning