![]() |
Re: Fibra de sticla - Q&A
salut. tot eu sunt, adr pe care mi-ai dat-o imi da o eroare si nu pot sa intru.unde as putea gasi foam blocks sau expanding foam?scuze de deranj
|
|
Salut Bloodfart am si eu o intrebare . Nu exista totusi firme care sunt profesioniste la asa ceva si pot sa prinda fibra asta de care ziceti voi si de caroseria masinii ? daca as vrea sa imi evazez aripile .
|
sunt sigur ca sunt, ca vad ca multi si aici pe forum fac asta, dar eu nu mai stau in bucuresti sau in romania deci nu stiu ce firme sunt.... da un search la fibra de sticla pe forum si vezi care face deja, poate te pot ei ajuta la un pret rezonabil
|
Sunt cativa baeti prin bucuresti care fac asa ceva si firme da parca intra in pamant si nu dai de ei cand ai nevoie singura firma de care stiu eu in BUC e tnt tuning insa mai sunt si altele dar eu personal nu am dat de ele pana acu(astept un pm daca aveti intrebari)
|
de unde pot sa cumpar si eu cele necesare fabricarii unui spoiler(toate alea ceara,fibra,etc)?Si la ce pret.MS
|
cautati-l p matza p forum sriu k el se ocupa cu fibra ( pleoape bari ) ...
|
eu mi-am cumparat toate cele necesare de la unii din Baneasa, Polydis ii cheama!
ei au rasina, fibra sticla,ceara,fibra de carbon ... tot. vezi - cauta-i pe google, ca au si lista cu materiale. |
am o intrebare
cum fac unii ca scot piesa din matritza si nu mai trebuie slefuita deloc...knd o scot alba....cum sunt cazile de exemplu...ce folosesc? p.s. .......... nu mai scrieti bari nu e corect gramatical |
In primul rand tre' sa ai o matritza super beton, adica tratata cu alcool polivinilic si / sau ceara, sau daca te tzine buzunaru.... exista un demulant lichid super tare(dar te ustura la capitolul pret)
In al II-lea rand tre' sa folosesti gel-coat alb de spray. |
cei de la polydis au cele mai proaste produse incercati ma mine si o sa va convingeti singuri
|
poti face matrita din ipsos ... il sculptezi si merge
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning