![]() |
Re: Dacia mea BR 40 YUL
pai 82-83-84 poate sa fie ...modelu asta e trecerea de la 1300 la 1310
|
este din 83
|
Quote:
|
misto masina sa o stapanesti sanatos si bafta la tunat;)
|
:-o Dute-n .... ce culoare :-o :-o bestiala frate arata super super bine in aspectul asta clasic si cu o culoare asa beton interioru tzutz :-o :-o ba daca tu ai facut asta la dacie bravo! daca n-ai facut tu si a facuto tatatu zi-i din partea mea bravo :P sau la fostu proprietar :-o beton masina :-o
|
1 Attachment(s)
trebuie sa recunosc k nu eu am vopsito, ci fostul propietar dar va spun sincer k tot interiorul l-am facut eu.
uite cum era masina la 2 zile inainte sa o iau... |
Bravo pentru interior tie si fostului proprietar pentru vopsea !!!
|
frumoasa masina bafta in continuare;)
|
felicitari pt dacie... e foarte frumoasa,daca vrei sa-i umbli la motor e un plus da' la exterior eu zic ca e pacat sa-i faci ceva, la felul in care arata... doar putin lasata poate...
|
salut.. felicitari pentru dacie.. arata bine... si eu am una`...sa ne traiasca :D ....o intrebare.. manerele din interior de la usi.. cu ce anume vopsea le`ai vopsit..daca le`ai vopsit... sau sunt imbracate cu ceva material ? ..frumoasa masina.. bafta in continuare ;) S`o stapanesti sanatos
|
masina arata foarte bine..putin cam mult rosu in interior pt gusturile mele, da arata foarte bine
dupa cum imi dau eu seama asta e masina de nebunii nu? :))...am vazut ca ai scaune de coupe ptr mai mult spatiu in spate, ..la nevoie;) |
va multzumesc, ma bucur ca va place atat de mult.
1. pozele sunt mai vechi, masina e putin mai joasa dar sa mai strang banuti si cam intr-o luna fac rost de amortizoare sport si atunci mai tai din arcuri. 2.la motorul asta nui fac nimik pt k e 1.3, dar lucrez la un mot de 1.4, dar din pacate nu prea am timp. 3.manerele nu sunt vopsite ci leam imbracat cu imitatie de piele. |
Frumoasa masina am vazuto si eu prin oras si mi-a atras atentia foarte mult oglinzile acelea cromate .
Da iti place sa te dai la ea ... mai usor in oras n-ai obs ca garda sta pe calarasi din 5 in 5 metri cate un sticlete lualeasi basca undeva BIP . |
faina tare masinutza, bravo fratioare :lol: :lol: :lol:
poate ne gasim pe la vad pe viitor sa schimbam ceva pareri... ;) bafta multa |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning