![]() |
N-am zis la nimeni ca ma duc la curse in afara de cei de la club si hopa lumea m-a recunoascut cu noile modificari :lol: . Oricum ce ai vrea sa faci la masina te-as putea ajuta numai tu sa ai timp si bani. Eu unu', din cauza altora,m-am lasat pagubas :(
|
Re:
Quote:
|
Am dat uitarii la tot ceea ce s-a spus despre masina mea si nimik nu ma mai deranjeaza :wink:
ps-daca aveam un ferarri sa fii vazut atunci cum erau toti... |
Re:
Quote:
Anyway, masina arata mult mai bine acum (totusi as mai avea o mica obiectie - PM daca vrei s-o stii :P). |
Quote:
|
Eu stiu doar 1 :P
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
piticule tocmai pe mine m-ai uitat? :bat: |
si totusi,cu pozele alea?!:) :roll:
|
3 Attachment(s)
uite nisre poze de unde te poti inspira
|
ai de cepu meu ce bine arata :shock: chiar superb....
si masina pe care o voi \"mostenii\" eu e tot mondeo(2001 2.0 tdi>116 hp ghia fullm inclusic piele :D )...eu m-am gandit ca pentru inceput sa ii pun un eleron asa micutz...gen M3 sau ceva de genu, folie si un chip la motor...tinand cont ca motorul e de 2000 si doar 116 hp cred ca are potential destul de mare...si dintr-un cip bunicel eu zik ca ar scoate vreo 10-15 hp lejer....a da si am uitat sa zik ca vreau sa ii mai pun ceva evacuare! pentru inceput...dar de coborat masina chiar nu pot...si cu spoilere si praguri e cam greu...pt ca la noi garajul e sub casa, si si asa a trebuit sa spargem trotuarul de la strada si aia aia ca sa puteam baga masina in garaj....deci :cry: nu se prea poate..... |
gasesthi multe tipuri de body kits...
intra pe www.tuning-auto.com o sa gasesthi multe mashini si chiar shi ford mondeo... |
Incearca StreetCarConcept .. ;) au preturi super bune ;) gasesti ce vrei ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
- Copyright 2026 4Tuning