Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ford tuning (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning.html)
-   -   Mondeo Tuning (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning/4956-mondeo-tuning.html)

Fitzosul 08-05-05 20:44

N-am zis la nimeni ca ma duc la curse in afara de cei de la club si hopa lumea m-a recunoascut cu noile modificari :lol: . Oricum ce ai vrea sa faci la masina te-as putea ajuta numai tu sa ai timp si bani. Eu unu', din cauza altora,m-am lasat pagubas :(

Toto - BOD 08-05-05 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"
N-am zis la nimeni ca ma duc la curse in afara de cei de la club si hopa lumea m-a recunoascut cu noile modificari :lol: . Oricum ce ai vrea sa faci la masina te-as putea ajuta numai tu sa ai timp si bani. Eu unu', din cauza altora,m-am lasat pagubas :(

:roll: Stii vorba aceea \"ce nu te omoara, te face mai puternic!\"... pe tine de ce te-au \"omorat\" altii?. Daca cumva te referi la 'acel' topic... era vorba de niste sfaturi unele mai subiective decat altele, unele mai rautacioase decat altele, unele mai lipsite de bun simt decat altele... asta e! este vorba de un zid/parapet/perete/prag/bariera/etc peste care ai putea sa treci fara sa te afecteze prea mult (sau eventual sa iei numai partea buna din cele spuse :wink: )

Fitzosul 08-05-05 23:55

Am dat uitarii la tot ceea ce s-a spus despre masina mea si nimik nu ma mai deranjeaza :wink:

ps-daca aveam un ferarri sa fii vazut atunci cum erau toti...

Gabi 09-05-05 03:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Fitzosul\"

Cati membrii AfterDark au Mondeo ? :lol:

Anyway, masina arata mult mai bine acum (totusi as mai avea o mica obiectie - PM daca vrei s-o stii :P).

B 68 VLD 09-05-05 06:11

Quote:

Cati membrii AfterDark au Mondeo ?
2 ! :lol:

Gabi 09-05-05 06:35

Eu stiu doar 1 :P

B 68 VLD 09-05-05 06:45

Quote:

Eu stiu doar 1
Mai avem un membru care are un Ford Mondeo de prin 95 cred si care este modificat. :wink:

Toto - BOD 09-05-05 10:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

Eu stiu doar 1
Mai avem un membru care are un Ford Mondeo de prin 95 cred si care este modificat. :wink:

presupun ca Gabi se referea la Mondeo 2003 :P

B 68 VLD 09-05-05 10:43

Quote:

presupun ca Gabi se referea la Mondeo 2003
Stiu dar vroiam sa fac reclama la membrii ADR! :lol:

dandan 10-05-05 04:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Quote:

Eu stiu doar 1

piticule tocmai pe mine m-ai uitat? :bat:

ZooM-ZooM 15-05-05 13:48

si totusi,cu pozele alea?!:) :roll:

lmf 11-10-05 19:42

3 Attachment(s)
uite nisre poze de unde te poti inspira

RA_2fast4u 15-10-05 21:28

ai de cepu meu ce bine arata :shock: chiar superb....

si masina pe care o voi \"mostenii\" eu e tot mondeo(2001 2.0 tdi>116 hp ghia fullm inclusic piele :D )...eu m-am gandit ca pentru inceput sa ii pun un eleron asa micutz...gen M3 sau ceva de genu, folie si un chip la motor...tinand cont ca motorul e de 2000 si doar 116 hp cred ca are potential destul de mare...si dintr-un cip bunicel eu zik ca ar scoate vreo 10-15 hp lejer....a da si am uitat sa zik ca vreau sa ii mai pun ceva evacuare! pentru inceput...dar de coborat masina chiar nu pot...si cu spoilere si praguri e cam greu...pt ca la noi garajul e sub casa, si si asa a trebuit sa spargem trotuarul de la strada si aia aia ca sa puteam baga masina in garaj....deci :cry: nu se prea poate.....

AleXuTz 20-10-05 20:15

gasesthi multe tipuri de body kits...
intra pe www.tuning-auto.com
o sa gasesthi multe mashini si chiar shi ford mondeo...

EvLSant0S 26-11-05 04:57

Incearca StreetCarConcept .. ;) au preturi super bune ;) gasesti ce vrei ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:38.

- Copyright 2026 4Tuning