![]() |
Re: Sportiva oldschool
nu ai avut probleme cu capota neagra ??? yo nu puteam trece de politzie fara sa ma opreasca si sa ma intrebe de capota :((
|
Nu mi-au zis niciodata nimic. Ei doar studiau masina mirati :)
|
dupa cum ai spus si u oldschool...mijto :)
|
salut . masina este foarte misto . simpla si cu gust . bafta cu modificarile in continuare :-P
|
este foarte misto masina...
bafta... si sa ai grija de ea... [este rara] :D |
Da foarte frumoasa masina,nimica de zis.E frumos sa mai vazi ceva de genul asta ashea de frumos!!!!
|
Masina trebuia sa fie la dacii speciale,chiar nu inteleg ce cauta pe aici.Pacat de numarul de pe capota.Eu zic ca arata foarte bine.Te-au lasat "baietii" fara el?
|
Felicitari pt o masina care arata cum trebuie !
Stai , acum presimt ca apare DJ care te va implora sa-ti pui un spoiler cat casa ! |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri :)
Culoarea a fost aleasa special sa arate ca in vremurile alea. La fel si capota neagru mat (ar fi trebuit sa fie din fibra, dar n-am gasit una facuta cum trebuie) Abtibildurile de pe usi si capota le-am scos pentru ca vreau sa pun altele, in acelasi gen. Poza artistica :) |
aaaaaaaa ai fost la mioveni :D pe la uzina ... marfa poza :D
|
de unde ai luat carburatorul ala? m-ar interesa si pe mine unul la fel dar cu galerie cu tot. se simte vreo diferenta cu el fata de cel obisnuit de dacie?
|
Quote:
|
buna faina sportiva....am si yo una....in curand intra la taiat...sudat and de astea...e super tare....Old School....
a mea va fi exact opusul la a ta....eu merg pe aspectul new design....faza cu carbu schimbat m-ar tenta si pe mine....bafta cu sportiva man... |
tot nu mi-ai spus de unde l-ai luat :-) (carburatorul)
|
Carburatorul era de pe o Alfa. Gasesti daca cauti mai bine. Problema e galeria, nu prea o sa gasesti o galerie pentru un dublucorp orizontal. Pentru doua poate mai ai sanse.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning