Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Sportiva oldschool (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/49455-sportiva-oldschool.html)

DolusD 23-08-07 19:36

Re: Sportiva oldschool

nu ai avut probleme cu capota neagra ??? yo nu puteam trece de politzie fara sa ma opreasca si sa ma intrebe de capota :((

kta 23-08-07 19:47

Nu mi-au zis niciodata nimic. Ei doar studiau masina mirati :)

Villy ATS 24-08-07 01:23

dupa cum ai spus si u oldschool...mijto :)

MARI_NSL 24-08-07 01:48

salut . masina este foarte misto . simpla si cu gust . bafta cu modificarile in continuare :-P

Cheloo Parazitu 24-08-07 01:55

este foarte misto masina...

bafta... si sa ai grija de ea... [este rara] :D

Ghimpe200 24-08-07 02:46

Da foarte frumoasa masina,nimica de zis.E frumos sa mai vazi ceva de genul asta ashea de frumos!!!!

mikkai 24-08-07 12:02

Masina trebuia sa fie la dacii speciale,chiar nu inteleg ce cauta pe aici.Pacat de numarul de pe capota.Eu zic ca arata foarte bine.Te-au lasat "baietii" fara el?

razak 24-08-07 16:49

Felicitari pt o masina care arata cum trebuie !

Stai , acum presimt ca apare DJ care te va implora sa-ti pui un spoiler cat casa !

kta 24-08-07 23:29

1 Attachment(s)
Multumesc pentru aprecieri :)

Culoarea a fost aleasa special sa arate ca in vremurile alea. La fel si capota neagru mat (ar fi trebuit sa fie din fibra, dar n-am gasit una facuta cum trebuie)

Abtibildurile de pe usi si capota le-am scos pentru ca vreau sa pun altele, in acelasi gen.

Poza artistica :)

ag89dfa 25-08-07 01:39

aaaaaaaa ai fost la mioveni :D pe la uzina ... marfa poza :D

daman 25-08-07 08:50

de unde ai luat carburatorul ala? m-ar interesa si pe mine unul la fel dar cu galerie cu tot. se simte vreo diferenta cu el fata de cel obisnuit de dacie?

apline5 26-08-07 01:34

Quote:

Originally Posted by daman (Post 1063371)
de unde ai luat carburatorul ala? m-ar interesa si pe mine unul la fel dar cu galerie cu tot. se simte vreo diferenta cu el fata de cel obisnuit de dacie?

glumesti nu ? sau daca nu glumesti diferenta este uriasa ,binenteles si la rezervor

JUST-DO-IT 26-08-07 11:30

buna faina sportiva....am si yo una....in curand intra la taiat...sudat and de astea...e super tare....Old School....
a mea va fi exact opusul la a ta....eu merg pe aspectul new design....faza cu carbu schimbat m-ar tenta si pe mine....bafta cu sportiva man...

daman 26-08-07 16:03

tot nu mi-ai spus de unde l-ai luat :-) (carburatorul)

kta 27-08-07 00:26

Carburatorul era de pe o Alfa. Gasesti daca cauti mai bine. Problema e galeria, nu prea o sa gasesti o galerie pentru un dublucorp orizontal. Pentru doua poate mai ai sanse.

All times are GMT +2. The time now is 23:25.

- Copyright 2026 4Tuning