Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   accidente, nu va uitati daca nu va tine... (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/4941-accidente-uitati-tine.html)

catalin rs4 04-05-05 04:04

fza cu pietonul ce sa zic...mam uitat la filmul al de vreo 10 ori...nu cred ca a mai scapat cu viata... :( saracul om nici nu se gandea ...la cel asteapta sa mori din greseala lui altu...doamne fereste pe toate lumea de asa..ceva.. :(

mihutz_b 04-05-05 17:37

2 Attachment(s)
Mda...eu cred ca a scapat, nu stiu de ce...
Uite unul intr-o benzinarie...ma intreb daca a explodat ceva, la cum ardea masina cred ca ar fi trebuit.
Si inca unul de ras. Asa se intampla cand isi dau 5-6 cu parerea.
Si mai am unul naspa cu ceva gen Explorer sau Navigator, cred ca in America, il urmareste politia pe autostrada si iese la un moment dat in decor, masina e alba, daca nu l-ati vazut, spuneti.

alexutzu 04-05-05 19:16

ala cu pompierii aia e panarama, ce fac oamenii de plictiseala.... :lol:

ala cu benzineria e aiurea, dar de ce nu o fi complet......? sunt tare curios ce urmari o fi avut acel incident

Grecu 05-05-05 00:14

1 Attachment(s)
Asta sa intamplat si in F1 in 2003 sau 2004

Grecu 05-05-05 00:25

1 Attachment(s)
pe asta cred ca il stie toata lumea

ozzy 05-05-05 13:32

hai ca alea cu wrc si ralye sunt tari in schimb stau si ma intreb ce s-a ales de ala care s-a intalnit cu camionul

mihutz_b 06-05-05 19:09

2 Attachment(s)
Astea cu pumnii imi plac cel mai mult...

iasi_drifter 06-05-05 20:10

1 Attachment(s)
apropo de accidente naspa:
Politai american in camioneta urmarind un suspect + Pro Tv + OTV = mai multi prosti

Astia de la OTV rad de Pro Tv: \"Haha fraierilor astea-s imagini de dat la tv?\" in conditiile in care ei le dau necenzurate din nou; in caz ca ai ratat executarea irakienilor sau asta strivit de masina la Pro TV, sa vezi la OTV. Rade harb de oala sparta.
Una e sa postezi un film pe net unde sa decizi daca il urmaresti sau nu si alta e sa vezi la tv cand te astepti mai putin. Dar ia uite acum cine e lupul moralist: Zapping TV, o imitatie de 2 lei a Cronicii Carcotasilor.

mihutz_b 09-05-05 11:52

3 Attachment(s)
OTV-ul e campion la prostii...

mihutz_b 09-05-05 17:38

1 Attachment(s)
Asta a avut noroc, a scapat doar cu o sperietura...

alexutzu 09-05-05 22:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihutz_b\"
Asta a avut noroc, a scapat doar cu o sperietura...

aiurea rau respectivul accident....... tocmai ala care anunta sa se incetineasca cursa a patit-o

mihutz_b 10-05-05 17:08

2 Attachment(s)
Cum a lasat steagul jos...cum si-a luat-o. Aproape...

Uite si un bou cu un Ferrari si o intamplare pe sosea.

alexutzu 11-05-05 09:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ba ce inseamna LIPSA DE EXPERIENTA
daca stia ca nu e in stare de asa ceva de ce o fi incercat cu masina aia? nu putea si el sa incerce cu ceva mai \"modest\".....

Precizare: MA REFER LA CEL CU FERRARI

mihutz_b 11-05-05 15:40

2 Attachment(s)
Se mai intampla man... Incerci sa faci ceva care poate ti-a mai iesit inainte, dar de data asta nu-ti mai iese... Incearca, de exemplu, sa iei un viraj cu frana de mana de cateva ori, nici o incercare nu va semana cu alta (zic eu), eu personal am patit-o de n ori...

alexutzu 11-05-05 18:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mihutz_b\"
Se mai intampla man... Incerci sa faci ceva care poate ti-a mai iesit inainte, dar de data asta nu-ti mai iese... Incearca, de exemplu, sa iei un viraj cu frana de mana de cateva ori, nici o incercare nu va semana cu alta (zic eu), eu personal am patit-o de n ori...

da asta asa e, dar toate iti ies relativ la fel, NU chiar atat de prost

All times are GMT +2. The time now is 15:18.

- Copyright 2026 4Tuning