![]() |
fza cu pietonul ce sa zic...mam uitat la filmul al de vreo 10 ori...nu cred ca a mai scapat cu viata... :( saracul om nici nu se gandea ...la cel asteapta sa mori din greseala lui altu...doamne fereste pe toate lumea de asa..ceva.. :(
|
2 Attachment(s)
Mda...eu cred ca a scapat, nu stiu de ce...
Uite unul intr-o benzinarie...ma intreb daca a explodat ceva, la cum ardea masina cred ca ar fi trebuit. Si inca unul de ras. Asa se intampla cand isi dau 5-6 cu parerea. Si mai am unul naspa cu ceva gen Explorer sau Navigator, cred ca in America, il urmareste politia pe autostrada si iese la un moment dat in decor, masina e alba, daca nu l-ati vazut, spuneti. |
ala cu pompierii aia e panarama, ce fac oamenii de plictiseala.... :lol:
ala cu benzineria e aiurea, dar de ce nu o fi complet......? sunt tare curios ce urmari o fi avut acel incident |
1 Attachment(s)
Asta sa intamplat si in F1 in 2003 sau 2004
|
1 Attachment(s)
pe asta cred ca il stie toata lumea
|
hai ca alea cu wrc si ralye sunt tari in schimb stau si ma intreb ce s-a ales de ala care s-a intalnit cu camionul
|
2 Attachment(s)
Astea cu pumnii imi plac cel mai mult...
|
1 Attachment(s)
apropo de accidente naspa:
Politai american in camioneta urmarind un suspect + Pro Tv + OTV = mai multi prosti Astia de la OTV rad de Pro Tv: \"Haha fraierilor astea-s imagini de dat la tv?\" in conditiile in care ei le dau necenzurate din nou; in caz ca ai ratat executarea irakienilor sau asta strivit de masina la Pro TV, sa vezi la OTV. Rade harb de oala sparta. Una e sa postezi un film pe net unde sa decizi daca il urmaresti sau nu si alta e sa vezi la tv cand te astepti mai putin. Dar ia uite acum cine e lupul moralist: Zapping TV, o imitatie de 2 lei a Cronicii Carcotasilor. |
3 Attachment(s)
OTV-ul e campion la prostii...
|
1 Attachment(s)
Asta a avut noroc, a scapat doar cu o sperietura...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cum a lasat steagul jos...cum si-a luat-o. Aproape...
Uite si un bou cu un Ferrari si o intamplare pe sosea. |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ba ce inseamna LIPSA DE EXPERIENTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daca stia ca nu e in stare de asa ceva de ce o fi incercat cu masina aia? nu putea si el sa incerce cu ceva mai \"modest\"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Precizare: MA REFER LA CEL CU FERRARI |
2 Attachment(s)
Se mai intampla man... Incerci sa faci ceva care poate ti-a mai iesit inainte, dar de data asta nu-ti mai iese... Incearca, de exemplu, sa iei un viraj cu frana de mana de cateva ori, nici o incercare nu va semana cu alta (zic eu), eu personal am patit-o de n ori...
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning