Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Ford Fiesta 2008 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49364-ford-fiesta-2008-a.html)

sponsoru 23-08-07 12:44

Re: Ford Fiesta 2008

asa e .. ford foloseste motoarele 1.6 (90,110 cai ) si 2.0 diesel(136hp) care se numesc tdci .. dar sunt aceleasi de la grupul psa diferand doar denumirea..motoare dezv in comun..reducerea costurilor bla bla.. Va fi destul de tare noul fiesta st in comparatie cu actualul care e mai mult ceva docil si cuminte.. ce e pacat este ca nu va mai avea motor aspirat..:-(

bluey 23-08-07 17:35

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 1060733)
asa e .. ford foloseste motoarele 1.6 (90,110 cai ) si 2.0 diesel(136hp) care se numesc tdci .. dar sunt aceleasi de la grupul psa diferand doar denumirea..motoare dezv in comun..reducerea costurilor bla bla.. Va fi destul de tare noul fiesta st in comparatie cu actualul care e mai mult ceva docil si cuminte.. ce e pacat este ca nu va mai avea motor aspirat..:-(

Pacat pentru unii, bine pentru altii...
Ce spanac sa faci cu un motor aspirat de litraj mic european pe o masina cu oarecare pretentii de sportiva???

Tendinta clara este scaderea capacitatii cilindrice si marirea puterii .
Respiratie gura la aspiratie???
Asteptam modificarile la noul motor :D

boy_wonder 23-08-07 22:07

13 Attachment(s)
acesta este conceptul care prefigureaza noua fiesta..

26WRC 23-08-07 22:29

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1058186)
Ford v-a prezenta in luna Martie a anului viitor la Geneva noul FIESTA.

CORSA D ramane cea mai frunoasa :D

SEBASTIAN 23-08-07 22:44

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1061495)
CORSA D ramane cea mai frunoasa :D

Nu te supara dar cred ca nu e tema de discutie ce spui tu, mai mult astfel de replici pot incarca topicul de maculatura sau chiar tensiona discutile.
Nu am Ford nu vreau sa iau si am Corsa insa hai sa lasam lumea sa iubeasca ce-i place.

Magos 23-08-07 23:31

Lol... Schita , neschita... Deja s-au scos fotografiile oficiale... ;) UP!!!

florentin84 27-08-07 12:25

e cea mai tare pe segmentul ei, e peste concurenta la felul cum arata. cred ca cei de la ford va inlocui toata gama de modele.

AlliedComposites 28-08-07 10:38

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1058219)
Doar 10 cai in plus ...
Pacat ... Oricum Fiesta ST de acum mi se pare genial !

da, dar pun pariu ca cifrele de cuplu cresc mult mai mult... de multe ori cand pun turbo-uri mici, numerele de putere maxima nu se misca asa de mult, dar vezi o mare diferenta in cuplu.....

boy_wonder 03-09-07 13:59

se pare ca noua generatie de Fiesta va fi construita la ... Craiova :lol:

Magos 03-09-07 20:36

Quote:

Originally Posted by florentin84 (Post 1066612)
cred ca cei de la ford va inlocui toata gama de modele.

Nu ai vazut Mondeo?? :lol:

baghy83 03-09-07 22:09

conceptul e frumos.sa vedem si modelul de serie cum va arata

Eugen_TL 03-09-07 22:17

dau al draq de bine pozele :)

AlliedComposites 03-09-07 22:32

am si eu o intrebare.... Ford in europa e de capul lor sau care e ideea? Ca nici una dintre masinile lor misto din europa nu le produc in america/canada... Ford Focus aici este una dintre cele mai de cacat masini posibile... nici nu se compara cu ala din europa... motor de cacat, suspensie jalnica, si arata ca curu... si versiunea ST???? nu cred ca vreun american a auzit de asa ceva, mai ales sa stie de focus ST.... ford sunt complet penibili pe continentul asta.... cum de sunt asa de radical diferiti in europa?? dupa mine daca ar aduce modelele europene aici si-ar mai ridica cat de cat statutul, dar daca raman exact pe acceasi directie, in cativa ani n-o sa mai existe...

bluey 04-09-07 17:28

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1079767)
am si eu o intrebare.... Ford in europa e de capul lor sau care e ideea? Ca nici una dintre masinile lor misto din europa nu le produc in america/canada... Ford Focus aici este una dintre cele mai de cacat masini posibile... nici nu se compara cu ala din europa... motor de cacat, suspensie jalnica, si arata ca curu... si versiunea ST???? nu cred ca vreun american a auzit de asa ceva, mai ales sa stie de focus ST.... ford sunt complet penibili pe continentul asta.... cum de sunt asa de radical diferiti in europa?? dupa mine daca ar aduce modelele europene aici si-ar mai ridica cat de cat statutul, dar daca raman exact pe acceasi directie, in cativa ani n-o sa mai existe...

Lasa ca nu moare Ford de foame.
Noi ne plangem ca nu avem masini d-alea "jmekere" de peste ocean????
Pe aici care e baiat "destept" isi ia masina americana sa-si arate muschii si creierul, care nu isi ia japoneza :P
Oricum producatorii europeni deja au probleme mari cu combaterea fiabilitatii modelelor japoneze.
Lumea opteaza din ce in ce mai des pentru Avensis decat pentru Passat...
Asta are trebui sa le dea de gandit.

AlliedComposites 04-09-07 17:34

nu ma serios, Ford nu are NIMIC interesant pentru piata noastra... Oh da, fac mustangul, care e singura masina a lor care se vinde, dar si aia e doar un re-design al unei masini care a vazut zile mai bune... singura alta masina a lor care se finde e F150, dar de cand a inceput si Toyota si acum si Honda sa faca truck-uri, bucata lui Ford din market scade mereu...

Doar anu trecut au dat afara cativa mii de angajati din america si erau cat pe ce sa dea faliment...

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning