![]() |
Re: Ford Fiesta 2008
asa e .. ford foloseste motoarele 1.6 (90,110 cai ) si 2.0 diesel(136hp) care se numesc tdci .. dar sunt aceleasi de la grupul psa diferand doar denumirea..motoare dezv in comun..reducerea costurilor bla bla.. Va fi destul de tare noul fiesta st in comparatie cu actualul care e mai mult ceva docil si cuminte.. ce e pacat este ca nu va mai avea motor aspirat..:-(
|
Quote:
Ce spanac sa faci cu un motor aspirat de litraj mic european pe o masina cu oarecare pretentii de sportiva??? Tendinta clara este scaderea capacitatii cilindrice si marirea puterii . Respiratie gura la aspiratie??? Asteptam modificarile la noul motor :D |
13 Attachment(s)
acesta este conceptul care prefigureaza noua fiesta..
|
Quote:
|
Quote:
Nu am Ford nu vreau sa iau si am Corsa insa hai sa lasam lumea sa iubeasca ce-i place. |
Lol... Schita , neschita... Deja s-au scos fotografiile oficiale... ;) UP!!!
|
e cea mai tare pe segmentul ei, e peste concurenta la felul cum arata. cred ca cei de la ford va inlocui toata gama de modele.
|
Quote:
|
se pare ca noua generatie de Fiesta va fi construita la ... Craiova :lol:
|
Quote:
|
conceptul e frumos.sa vedem si modelul de serie cum va arata
|
dau al draq de bine pozele :)
|
am si eu o intrebare.... Ford in europa e de capul lor sau care e ideea? Ca nici una dintre masinile lor misto din europa nu le produc in america/canada... Ford Focus aici este una dintre cele mai de cacat masini posibile... nici nu se compara cu ala din europa... motor de cacat, suspensie jalnica, si arata ca curu... si versiunea ST???? nu cred ca vreun american a auzit de asa ceva, mai ales sa stie de focus ST.... ford sunt complet penibili pe continentul asta.... cum de sunt asa de radical diferiti in europa?? dupa mine daca ar aduce modelele europene aici si-ar mai ridica cat de cat statutul, dar daca raman exact pe acceasi directie, in cativa ani n-o sa mai existe...
|
Quote:
Noi ne plangem ca nu avem masini d-alea "jmekere" de peste ocean???? Pe aici care e baiat "destept" isi ia masina americana sa-si arate muschii si creierul, care nu isi ia japoneza :P Oricum producatorii europeni deja au probleme mari cu combaterea fiabilitatii modelelor japoneze. Lumea opteaza din ce in ce mai des pentru Avensis decat pentru Passat... Asta are trebui sa le dea de gandit. |
nu ma serios, Ford nu are NIMIC interesant pentru piata noastra... Oh da, fac mustangul, care e singura masina a lor care se vinde, dar si aia e doar un re-design al unei masini care a vazut zile mai bune... singura alta masina a lor care se finde e F150, dar de cand a inceput si Toyota si acum si Honda sa faca truck-uri, bucata lui Ford din market scade mereu...
Doar anu trecut au dat afara cativa mii de angajati din america si erau cat pe ce sa dea faliment... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning