Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Am mare nevoie de ajutorul vostru.... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/493-nevoie-ajutorul-vostru.html)

B12ZMD 17-02-04 08:02

evilsantos: nu t supara pe mine...dar cred ca e prea devreme pt voi..asteapta ma sa-ti iei permisu macar sa stii sa conduci
ai rabdare!

ganduri d-astea am avut si io la 16-17 ani. io zic sa stai cuminte .

EvLSant0S 18-02-04 20:49

:)) stiu sa conduc :P nu ca tine dar stiu :) ...hmmm TNos ash face cum zici tu ..chiar ash face....cu conditia sa ma ajuti un pic si....vezi ca am vb cu FireBurn si a zis ca daca e ne vedem vineri in H si vb :P sper asha sa fie ..peace dude , ZMD-ule si mie mi se pare un pic cam devreme dar... nush ce sa zic..

TNos 19-02-04 04:38

evilsant0s,eu te ajut cu mare placere,daca pot si daca imi spui CLAR cu ce!

B12ZMD 19-02-04 11:05

mah n-a zis nimeni ca trebuie sa fii as ca sa iti iei masina si sa o aranjezi putin si eu n-am zis ca stiu sa conduc bine. Oricum e bine sa ai putina experienta cand iesi cu masina prin oras. eu zic sa-ti iei un junghi de dacie sa mergi cu ea vreo 6 luni si dupa aia sa-ti cumperi \"periculozitati\" si sa le mai si tunezi. Eu nu-ti recomand sa-ti iei permisul si imediat a doua zi sa pui mana pe o masina de 100 de cai, pentru ca ziua aia s-ar putea sa se termine urat pt tine.

Oricum eu iti urez succes si prudenta maxima la inceput si alaturi de tnos o sa te ajut dc am cu ce. :lol: :wink:

EvLSant0S 19-02-04 16:30

mersi mult baietzi , cand o sa gasesc o dacie .....poate o sa o cumpar si....cand e de lucrat la ea...va cer sfaturi ..sau...mergeti vineri in H?

mpa 19-02-04 16:31

YAP@!!@@

cioli17 21-02-04 20:47

elvantos..14 ani ai ?
si cine o sa o modifice si ce mai trebe facut ? tu?

yo 22-02-04 02:53

si eu as recomanda o dacie pt inceput ... cand inveti un lucru, mai bine practici pe ceva care nu te costa mult.... deci may lasa-tii sa-si ia masina, daca ei doresc, hobby-ul asta cu masinile nu vine peste tine asa peste noapte, ci in timp :)) ... io unu conduc de la 16 ani (ddeah, states) si tot de pe \"jos\" am inceput, si cu timpul avansezi :)

o sa am si io o intrebare de genul \"ce masinia rentabila iei cu $2000\" peste cateva luni ... nu pentru tuning :)

EvLSant0S 25-02-04 21:43

cioli daca \"aia\" a mea vrea sa cumpere o dacie pe care sa invete sa modifice diferite chestii si pe care sa o conduca in poligon , care e problema ta am facut topicu` asta ptr a lua in considerare unele pareri si sfaturi , nu sa faci tu misto de mine asha ca fuck biatch ..... joaca-te pe alte forumuri

alex_maxx 25-02-04 21:53

o dacie 1310 din 90 cred k ar fii cel mai bine sa va luati ..bine depinde de cata suma dispuneti ...pt dk nu e de ajuns sa o luati trebuie si intretinuta...impozit asigurare ..plus k vrei si tuning pe ea ..dacie ar fii cel mai bine ..(parerea mea) :)

EvLSant0S 27-02-04 14:42

ce parere aveti , cam de cati bani ash avea nevoie....ca sa imi iau o dacie frumusica , si sa fac si tunning pe ea
asha... in timp ??

Hondarul 27-02-04 14:55

Dacie frumusica ???? Cum adicatelea ????

Una care sa mearga cat de cat este vreo 2000 $.

Dar eu te-as sfatui sa-ti cauti altceva la baniia stia...

:ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc

TNos 27-02-04 15:33

la 3000 de euro,iti iei o dacie la 10-15 milioane si restul ii bagi in ea,si parerea mea este ca nu ai sa regreti...o sa iasa ceva de bun gust si destul de puternica...asta e parerea mea...poate altii gandesc altfel...

mpa 27-02-04 17:48

Hondare daca bagi tu intro Honda de 2000 de euro inca o mie nui modifici mai nimik dar daca bagi intro dacie de 300 - 2700 euro o modifici radical!!!!
Daca vrei sa fii pensionar cu masina de serie fa cum spune Hondaru (no offensse) dar daca vrei \"avion\" iati o dacie!!!
Parerea MEa!!!! :wink:

Hondarul 27-02-04 18:39

Frate Mpa, cu toti banii care ii bagi intr-o Dacie, nu va ajunge NICIODATA la cati cai are o Honda din fabrica (la vreo 2000 $), poate doar daca ii schimbi motorul sau... nici cu Turbo macar.

Daca as avea eu 1000 $ de bagat in masina mea, iti zic eu ca as duce-o pana la vreo 170-180 cp, sau as baga banii in design exterior.

Asa ca frate, nu mai vorbi aiurea, cum ca nu ai avea ce sa faci...

p.s.: ti-ai gasit fier ???
:?: :?: :?: :?:

vezi ca iar o iei pe aratura, vorbesti numai sa dai din gura...

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning