![]() |
si pe mine de ce nu mati propus? :evil:
|
Eu il propun pe CALIN :wink:
|
ADR-Arad a propus moderator pt aceasta sectiune a forumului pe criss !!!! :wink: Auzi Caline daca cotizai cu un 500 de Euro tu erai in locul lui criss !!! :lol: :lol: :lol:
|
:yikes: :yikes: :yikes:
|
:weirdface ,poate intelege lumea ca eu am cotizat mai mult ca sa fiu propus :lol: :lol: :lol:
|
DA MA...l-am vazut cand a dat banii!! :twisted: :lol:
|
RCS: nu, nu este alta procedura. Daca el a fost de acord si pentru Vali & Gratzian e ok, o sa fie moderatoru' sectiunii.
Problema e ca ei intra... mai rar pe forum :oops: Reamintiti-i unuia dintre ei (ZoliaT sau Gratzian)!!! |
cred ca o sa avem si noi anul viitor moderator :lol: ori criss ori ar99bmw sau chiar eu 8)
|
Re:
Quote:
|
Salutari de la Paris :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy:
Criss, mersi mult, fara banii de la tine nu eram aici!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
pai, in 2 cuvinte, am nevoie de un om cu prezenta pe forum, care sa atraga oamenii, sa deschida topicuri despre oras, interesante, sa provoace si sa intretina discutii constructive, si sa aplaneze eventuale tensiuni....
aici vad ca singurul topic pe care se scrie e cel pt desemnarea unui moderator... cat timp nu e activitate pe forumul arad, nu este nevoie de moderator... eventuale mici probleme mi le puteti semnala si le rezolv.... |
Re: moderator
Quote:
|
Re:
Quote:
|
da, corect... ai dreptate in principiu...
adica am gresit prima data... si a doua oara... adica trebuia per total sa spun ca va fi numit omul care face lucrurile alea... pt ca ai dreptate si am gresit eu, nu am transmis ideea cum trebuie, facem cum spui tu, nu o tin pe-a mea din ambitie, desi sigur ai inteles ideea dar... mea culpa... spuneti cine ramane, si il punem moderator maine |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning