![]() |
Re: Logan MCV
super masina ;) ... bafta in realizarea ei... [aaa punei si angel eyes]
|
Quote:
aaa ..si o stema de bmw..da mare....eventual o coada de rechin;) masina arata bine..mai frumoasa decat berlina .parerea mea...cu putin styling cred ca o sa iasa ceva deosebit...bafta la modificari..si buzunare adanci:D |
[QUOTE=giubau_v8;1057058]aaa ..si o stema de bmw..da mare....eventual o coada de rechin;)
cum sa puna stema cu bmw?Doamne fereste...:shock: |
ironic am spus asta...angel eyes dupa parerea mea nu ar trebui sa fie decat pe bmw-uri..dar asta e parerea mea...si la logan nu prea ii sta bine oricum cu angel..parerea mea...coada de rechin..tot ironic..nu se pune asa ceva..e ceva specific bmw ;)
|
Quote:
|
angel eyes ma refeream de cele de dacia !!! faruri cum are GGD
|
ce ai mai putea sa ii pui...niste stergatoare klumea, sa ii faci geamurile fumurii, dar sa le faci dak e de transparenta diferita(alea din spate de tot si de la portbagaj mai inchise decat alelea de la al 2-a rand de scaune), niste pleoape (pe angel eyes dak iti plac), sa vospsesti totul la cumoare masinii (oglinzi, bari, manere usi si ce mai e pe acolo), sa vopsesti la cum masinii si toate plasticariile din interior...si sa faci in asa fel incat sa nu iasa kitch...multa bafta
|
ft misto masina... si culoarea lafel... sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ewa fara inidente...
|
frumoasa culoarea.Da bine cu folie pe toate geamurile.Succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning