![]() |
Da, era in fata Novei, da' s-a tinut dupa el juma de Bucuresti si ala innebunea. Ala avea motor de 180cp parca. Intrebati-l pe Luci cand vine de la mare.
Sarbatori fericite si s-auzim numai de bine. |
Pai... credeam ca l-a facut Lucian, da' nu intelegeam cum il avea TTu' in retrovizoare, in cazu' asta :wink:
|
esti sigur ca era de 180? ca exista tt de si 150 de cai (nu doar de 180,225 si 240 mai nou <aici ma refer la 1.8T>)...care la 1400kg e cam greoi fata de cum e masina lui lucian...
|
Am fost cu M3 la mare......poate data viitoare o sa vin cu 320 la curse si o sa ne dam cu toate ca nu prea imi place ideea sa ma dau cu o dacie. Ne dam la libere.
|
Re:
Quote:
|
daca motorul e in apele lui, castiga Dacia.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ce motor avea Megane-ul Sedan alb?
|
daca era cu nr de buc si cu niste tobe am vz eu ca era 2.0 16v ala de 136
|
Nu stiu ce motor avea megane-ul. Parca 1.6 16v. Am plecat execrabil . Am rupt aderenta la 1-2. :(
|
1.6-ele are acceleratie de Cielo DOHC, nu avea cum sa te faca in halul ala. Inseamna ca ai probleme mari la motor, eventual turbina.
|
Meganul alb avea motor de 2l 16V 138CP. M-am dat si eu cu el, doar asa ca ne cunoasteam ca era clar ca nu aveam nici o sansa, decat daca schimba el prost.
|
Re:
Quote:
|
Chiar ca ce cauta la B....
il intrebasem si atunci cati cai are si mi-a zis..dar nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb de ce e la B . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning