Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Porsche Cayman S "Porsche Design Edition 1" (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/48720-porsche-cayman-porsche-design-edition-1-a.html)

Kedy 15-08-07 22:59

Re: Porsche Cayman S "Porsche Design Edition 1"

Superba, nici asa de scumpa nu este deci toate perspectivele sa apara si prin Romania vreo 2-3 bucatii.

gavrila 17-08-07 17:15

lejer 5 bucati....special pt dorobanti si magheru...

UNLORD 20-08-07 19:05

Quote:

Originally Posted by b_gt (Post 1048319)
Porschele Nu Dezamageste Niciodata.....:d

Aproape ai dreptate. Exceptia o face Cayenne!

alexSHO 21-08-07 11:28

frumos frumos, oricum cayman e cel mai frumos porsche :lol:

AlliedComposites 21-08-07 21:44

masina pt aia care n-au bani de 911.....

KONELL 25-08-07 10:32

La bani astia nu o sa gasesti o masina stock care sa fie la fel de frumoasa si sa faca si destule de multe cand o conduci... totusi e un PORSCHE.

IndyGG 30-08-07 02:28

masina asta ma lasa totdeauna fara cuvinte si fara reacti. respectu meu pentru ea

bogddanel 30-08-07 08:16

superbaaa, se vede treaba ca Porsche are ganduri mari pe viitor

993turbo 04-09-07 06:46

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1058142)
masina pt aia care n-au bani de 911.....

Tu de ce masina ai bani ;) ? Sau e povestea cu vulpea si strugurii ? :lol:

AlliedComposites 04-09-07 18:19

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1080217)
Tu de ce masina ai bani ;) ? Sau e povestea cu vulpea si strugurii ? :lol:

pai sa vedem, de acum aproape 2 ani, cand aveam numai 21 de ani, mi-am luat a treia masina...

Am un neon doua usi din 96, care l-am luat in liceu si acum e transformat in dedicated drag car (turbo, standalone, etc, etc...)

Am un neon din 2005 pe care il luasem initial ca masina de zi cu zi...

Si am un SRT-4 stage 3 din 2004, pe care l-am luat la inceputul lu 2006, cand nu am mai putut sa sufar cat de incet mergea aia din 2005...

deci 96le pentru curse, 2005-ul pentru iarna, si 2004-ul pentru zi cu zi si circuit/liniutze

a, si toate sunt platite acuma ;) deci daca chiar as vrea, le-as vinde pe toate si as pune 30-35 de mii downpayment la un porsche.... dar nu am de ce, pentru ca iarna aici e lunga si grea, si nu am de gand sa iau autobuzul numai ca sa ma pot da mare ca am porsche in garaj... deocamdata SRT-ul se tine cu toata gama de 911, si e PUUUUUTIN de tot in spatele noului 911 turbo, deci nu am cine stie ce motiv sa upgrade la un porsche, MAI ALES la un BOXTER CU ACOPERIS!

dar tu ai boxter, deci e normal sa-ti placa masina asta.... dar cu aia cam 200 de cai cat ii are boxter-ul, tre sa fie cam nasol cand mai toate masinile sunt mai rapide ;) ce bine ca macar au marit putin motorul la cayman...

sunt destul de valoros in ochii tai ca sa pot sa-mi exprim parerea?

993turbo 04-09-07 18:59

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1081254)
pai sa vedem, de acum aproape 2 ani, cand aveam numai 21 de ani, mi-am luat a treia masina...

Am un neon doua usi din 96, care l-am luat in liceu si acum e transformat in dedicated drag car (turbo, standalone, etc, etc...)

Am un neon din 2005 pe care il luasem initial ca masina de zi cu zi...

Si am un SRT-4 stage 3 din 2004, pe care l-am luat la inceputul lu 2006, cand nu am mai putut sa sufar cat de incet mergea aia din 2005...

deci 96le pentru curse, 2005-ul pentru iarna, si 2004-ul pentru zi cu zi si circuit/liniutze

a, si toate sunt platite acuma ;) deci daca chiar as vrea, le-as vinde pe toate si as pune 30-35 de mii downpayment la un porsche.... dar nu am de ce, pentru ca iarna aici e lunga si grea, si nu am de gand sa iau autobuzul numai ca sa ma pot da mare ca am porsche in garaj... deocamdata SRT-ul se tine cu toata gama de 911, si e PUUUUUTIN de tot in spatele noului 911 turbo, deci nu am cine stie ce motiv sa upgrade la un porsche, MAI ALES la un BOXTER CU ACOPERIS!

dar tu ai boxter, deci e normal sa-ti placa masina asta.... dar cu aia cam 200 de cai cat ii are boxter-ul, tre sa fie cam nasol cand mai toate masinile sunt mai rapide ;) ce bine ca macar au marit putin motorul la cayman...

sunt destul de valoros in ochii tai ca sa pot sa-mi exprim parerea?

F. valoros, in primul rand felicitari ca la 21 de ani ai fost capabil sa ti platesti singur "flota" (cum ai reusit chestia asta sunt chiar curios, mai ales in Romania). In al doilea rand daca SRT ul tau este "puuuutin" in spatele unui 997 turbo imi mananc casca si volanul. Fara sare. In al treilea rand daca la tine performanta inseamna care merge mai repede pana la coltul strazii, e perfect, ramai la SRT uri. Chiar nu mi doresc sa ti iei un Porsche sa te dai cu el in linie dreapta :lol:, daca vrei sa PILOTEZI iti vand un mic pont ca esti simpatic: da le naibii de strachini americane ca sunt inconjurat de ele pe aici si stiu ce le poate pielea, si cu banii aia de care spui, 30-35k iti iei lejer un 911 second hand si o sa poti experimenta ceva nou, ceva special: o masina sport, mai exact referinta la masini sport de 40 si ceva de anisori. Chiar si iarna daca stii sa conduci (avem si in Canada iarna). Cum ii spuneam unui tip pe un forum, e tunata timp de 40 de ani la Zuffenhausen ;) ..ce sa te mai chinui tu la mai stiu eu ce firma renumita din Bucuresti...
Bafta!

AlliedComposites 04-09-07 19:02

mda...tu de cand esti in canada? Ai vreo idee unde este acest, Calgary, sau voi in est sunteti prea importanti ca sa va pese de restul tarii :lol: ;)

gandestete la asta intai, si editeaza-ti mesajul de mai sus pana nu vede lumea si rade :lol:

nu serios, intra si tu pe 4tuning International, sub CLUBURI ;)

993turbo 04-09-07 19:07

ah esti din canada, si mai bine, da un search pe Autotrader sa vezi ce masini gasesti la 35k CAD :)

993turbo 04-09-07 19:14

Un pic sub 997 turbo, asta a fost tare, asta inseamna ca e la nivelul unui 430 nu i asa, asta e un pic sub 997 turbo pe strada ca banuiesc ca la asta te referi..daca vrei ne intalnim pe Mosport , eu cu Boxsterul meu stock si cu numai 204 HP si tu cu ce Neon vrei tu...daca te lasa baietii pe pista cu traznai deastea modificate, si vedem care e masina/pilotul mai bun, noi astia din est sau voi din vest. Dar ai grija ca in Ontario e 5000 CAD amenda si 6 luni de inchisoare daca te prinde OPP u cu NO2. Sa editez ce, adevarul? Nu, il prefer asa cum e, real life...
drive safe!

AlliedComposites 04-09-07 19:16

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 1081334)
ah esti din canada, si mai bine, da un search pe Autotrader sa vezi ce masini gasesti la 35k CAD :)

pentru ce??? eu ziceam sa pun downpayment la un nou 911T, nu despre ce tot zici tu... poate nu despre asta vorbeam?

All times are GMT +2. The time now is 21:41.

- Copyright 2026 4Tuning