![]() |
nu pleaca nimeni sambata!? :(
|
Re:
Quote:
Eu o sa stau cu MMS, Hondaru, Ama, GSI, SpeedeR si 1 masina 2 masini din Ploiesti ai caror proprietari nu intra pe forum. Eh, astia toti enumerati mai sus, stam la CeReS la vila ParadiseINN din Costinesti. La un SUPER PRET!!! :D |
Eu ma duc de sambata... si o sa stau in Eforie la rude :)
dar poate va vizitez... daca va gasesc :lol: |
Re:
Quote:
M-ai uitat pe mine ca 90 la suta vin si eu cu voi :wink: :oops: |
JKV, ia ghici eu unde stau... Ceva de genul \"ghici ciuperca ce-i\"! De-aia am si intrebat cand si de unde veniti, ca poate mergeam impreuna. Voi, Speeder si ai lui si eu cu ai mei :lol: Se pare ca nu s-a mai ingramadit nimeni sa dea detalii despre plecarile lor. Well, see you there!
|
vrea careva sa mearga doar duminica? adica sa plecam dimineata sa ne intoarcem seara?
|
Re:
Quote:
|
Eu s-ar putea sa plec duminica dimineata si sa ma intorc seara, alecs ne vedem acolo tata, daca imi fac furtunu ala nenorocit.
P.S. Ups nu stiu drumu, daca ma ratacesc, caut \"indrumatoare\"... :lol: :lol: |
O parte din cei din MR care o taie spre mare vineri vor fi la ora 18.00 la intrarea pe autostrada soarelui . O parte adik me , RAZ , TYE , FUG , Synkro , SXC , Micutzu si ... parca mai erau cativa .. Oricum , daca vrea cineva sa se bage in coloana poate sa ma sune in cursul zilei de maine (daca nu are nr de tel sa-mi dea un pm) . E posibil ca ora 18.00 sa nu fie cea exacta .
P.S. - Dupa cum spunea si Synkro noi CICA o sa \"dormim\" la Decebal . |
Eu, voi pleca astazi (vineri, 29.04) in jurul orei 19:30-20:00. Voi merge pe \"Autostrada Soarelui\". Daca doreste cineva sa se mai aventureze cu mine, feel free to call me. (724.040407)
Ma voi caza la fratele meu CeReS. |
Mareeeee viiiinnnn, azi (29.4) plec spre mare la orele 16:00.
Stau in Mamaitza dar o sa fiu cu YURESHU la voi la CERSE. YURESH SUPREM BY 4SS PEACE :peace: |
yeeeeeeeaaaah!!!!
Yuresh suprem ce o sa iasa.... o sa lasam dovezi k am fost la mare pt k si nepotii nostri si nepotii nepotilor nostri sa stie ce Yuresh a fost.... :peace: :peace: |
WE GONNA PARTY LIKE IT'S YOUR BIRTHDAY
YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH YURESH PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
eu il las akasa pe al meu... e prea roz k sa il iau la mare :D
lam mai lasat odata la mare si nu prea a fost placut :lol: :lol: :lol: :lol: in alta ordine de idei.... YUUUUUUUUUUUUUUUREEEEEESH :!: :!: :!: :!: Mare, here we come! :peace: PS: vedeti k sunt multe fetite in fustite cu radare catre mare...cik si 2 elicoptere... :roll: :roll: :roll: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning