![]() |
Re: Muzica mai de calitate
Sa nu scrii cd-ul... ca data(cum faci cu mp3-ul) nu cred ca playeru din masina suporta flac.... ce poti face... e sa faci un CD Audio...din flacuri si apoi va fi ok ;)
|
eu am cd-player
am scris mai sus cdx-m800 |
scuze n-am observat.... si am incercat sa te previn.. pt ca am mai vazut oameni care au facut cd cu flac-uri ca DATA... si ciuciu(inclusiv eu :oops: )
|
Diferenta se vede, mai ales daca ai un player bunicel ...
Eu am facut un CD Audio cu flac-uri si se aude super bine fata de un mp3 facut audio ... Ramane sa mai incerc formatul ape sa vad ce e de capul lui, si sa fac o comparatie intre cele 2 formaturi, sa vad la care din ele raman. |
interesant. cand o sa ajung acasa o sa iau si eu formatul asta sa vad diferentele. aaa si cautati pe torenti ca se gasesc melodii in acest format.
|
Flac este un tip de fisier cum e si mp3-ul.
Daca vrei sa cante in Winamp iti va trebui un codec iar pentru scrierea acestuia pe un CD Audio, de asemenea, iti va trebui codec pentru Nero. |
Quote:
|
nu cred ca e un codec stand-alone, mai degraba un dll care va trebui copiat intr-un subdirector anume la Nero; {data viitoare} da-i un search pe google de genul "flac plugin for nero":
http://www.bitburners.com/Software/D...Audio_Plugins/ sper sa-ti functioneze |
Pt. nero 7 plugin`ul se numeste nxMyFLA si intradevar este un fisier .dll, la mine a mers, daca nu`l gasesti da un pm.Bafta!
|
Sign-up liber pe www.hd-bits.ro
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning