Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   ce telefon este cel mai bun? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4862-telefon-bun.html)

teddy 22-04-05 23:15

am avut din toate marcile cel putin cate un model. nokia era cel mai tare producator pana acum vreun an jumate de cand tot incearca sa revina pe primul loc (sa depaseasca samsung.. cel putin la vanzari). motorola au meniuri cam idioate, majoritatea au semnal slabut si calitatea transmisiei/receptiei la fel.
eu acum probabil ca mi-as lua ori un samsung ori un siemens (defapt siemens si am). samsung sunt foarte frumoase, au meniuri foarte misto, ecrane foarte bune, sonerii polifonice la fel, primesti la majoritatea cate 2 baterii, semnal bun, calitate de sunet buna... cam tot ce trebuie!
siemens sunt foarte robuste (se vede ca sunt nemtesti), au meniu foarte usor dupa ce te obisnuiesti (bineinteles vorbesc de cele noi), calitate de sunet foarte buna, baterii foarte bune, semnal foarte bun...

teddy 22-04-05 23:18

ps. ca tot veni vorba am si un nokia care nu prea este pe gustul meu dar am vazut ca multora le place...

http://www.phoenix-gsm.ro/magazin/as...swivelling.jpg

6260 nou, 11 milioane - 0723 594 690

EvLSant0S 27-04-05 20:30

da clar nokia rullz si cu asta am incheiat orice fel de discutie !

B 68 VLD 27-04-05 20:58

Quote:

da clar nokia rullz si cu asta am incheiat orice fel de discutie !
Eu zic ca ar mai trebui dezbatuta problema! :lol: Fara caterinca da?! :lol: Nu am fost atent pe lista acolo era cumva si Bosch?! :lol:

Am votat tot Nokia pt ca este cel mai \"comun\" telefon! :lol:

madfish 27-04-05 21:23

nokia 6230i iz da` best.

BogdanSHA 04-05-05 21:42

Teddy, nokia e pe locul 1 la vanzari de mult timp... de chinuit se chinuie sa treaca din nou de 4o% din totalul vanzarilor mondiale :wink:
Sony-Erricsomn nu au semnal si la unele dispar chestii din meniu :shock:
Motorola sunt de copii, Siemens la fel, Sagem nu mai spun. Nec sunt bune dar tot slabute la meniu.
Samsung sunt cei mai avansati dar si scumpi. Insa tot pe Nokia mi-as da ultimul leu (greu)

alexutzu 05-05-05 17:25

de fiecare data am ramas placut surprins de telefoanele NOKIA, am avut multe telefoane pana in prezent (ma plictisesc foarte repede de ele), Siemens la fel dar le scade foarte repede pretul si iesi in pierdere..... si cele de la Samsung mi-au placut foarte foarte mult, dar de ele este doar design-ul, functionalitate destul de buna dar la capitolul baterie :evil: extraordinar de prost!

in concluzie: STICK TO NOKIA 8)

blowwind 05-05-05 21:40

se stie clar ca pe plan mondial Nokia domina urmata de Samsung care in ultimii ani a avut o urcare uriasa!!!

alexutzu 05-05-05 21:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
se stie clar ca pe plan mondial Nokia domina urmata de Samsung care in ultimii ani a avut o urcare uriasa!!!

vezi baiatu ca pe la americani Moto cam face pipilica pe nokia........
intr-adevar samsung au avut urcari miraculoase dar mai au multe de invatat!

blowwind 05-05-05 22:19

am spus plan mondial....ca daca e sa gandim asa in Koreea domuna Samsung , in Romania domina Nokia. in Suedia domina Nokia si tot asa!!!
cat despre samsung este adevarat ca mai au de invatzat..cred ca au gresit ca s`au aruncat asa de repede de la telefoane gen A800 la unele ca D410 sau altele de top
dar in acelasi timp cred ca si`au demonstrat nivelul tehnolgic si calitatea finisajelor prin faptul ca ultimul venit in familia Samsunt , D500 , a luat premiul pt cel mai bun telefon din lume!! :)

B 68 VLD 05-05-05 22:53

Eu zic sa nu uitam cand mai toate samsung-urile cu, camera se vedeau super bine in 65k culori iar Nokia avea camera cu 4096 culori. :wink: Nokia a inceput sa aibe iar un design mai atragator dar totusi fata de Samsung mi se pare mai slab.

D_M_X 06-05-05 00:14

AM 6230 DE 7 LUNI SI POT SA SPUN CA SUNT F MULTZUMIT DE EL...BATERIA TZINE BINE,POZELE LE FACE BINE PTR 65K CULORI SEMNALUL ESTE BUN LA FEL CA SI RECEPTIA...UNUL DINTRE CELE MAI COMPLETE TEL....SINGURA OBIECTZIE...DISPLEIUL CAM MIC IN REST CRED CA ESTE CEL MAI REUSIT SI NU ZIC ASTA PTR CA-L AM EU ....ESTE PRIMUL MEU NOKIA

SpeedeR 06-05-05 00:16

dap... nokia rules :D mai ales 7610... si printro coincidenta bizara, am unul de vanzare :D interesati?

blowwind 06-05-05 09:51

la ce pret??nou ?

alexutzu 06-05-05 20:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
am spus plan mondial...............

MY BAD, nu am citit corect :oops:

All times are GMT +2. The time now is 11:13.

- Copyright 2026 4Tuning