![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bmw-u seria 3 ( cel nou ) da are 163 de cai la 2.0 d. da am mers cu unu de 136 de cai , merge bininisor. cu orice masina poti sa te omori daca insisti ... :lol: ti-am mai zis ca nu ai facut bine comparatiile , lasa ... nu are rost :wink: |
Quote:
|
:lol:
si ce daca este prea mare ? nu poti sa le compari intre ele pt. ca audi si mercedes nu au motoare performante ? asta e buna :lol: am luat de la fiecare firma ultimul model de la clasa respectiva si le-am comparat ... asta e problema lor , a celor de la audi si mercedes daca nu pot scoate mai mult decat 140 respectiv 143 :wink: |
cioli17 nu stau acum sa-ti fac \"teorema performatelor\" daca tu ai o obsesie la Bmw 320 (2005) shi nu vrei sa intelegi ca nu are cum sa se compare ca este o diferentza prea mare la performatzele treaba ta !
|
tu nu chiar nu vezi ca, compari clase diferite de masini? seria 5 se compara cu clasa e si cu audi a6.
hai sa bagam acum si un freelander de ~140 cai, ce zici? oricum alegerea mea e asa: seria 3, audi a4 si mercedes c |
Re: Audi A4 2.0 TDI Vs Bmw 320D Vs Mercedes C 220 CDI
Audi Rullz
|
Vai ce incurcatura in topicul asta!!!:lol: :lol: :lol: :lol: ......comparati A4-facelift cu prima serie de E46,apoi cu seria 5,cu mercedes(vito probabil):lol: ,apoi ba e vorba de seria 3 E90,si-asa mai departe,io zic sa mai puna si-o barca cu motor in comparatie ca sa fie tot tacamul!! :lol: :lol: .....sper sa se hotarasca pana la urma care-i versus-ul!:lol:
|
daca te-ai fi uitat topicul asta e din 2005.. dar bineinteles a fost redeschis de cineva cu "Audi rulllzzzzzzzzz"
|
Quote:
|
Quote:
|
1.E ilogic sa compari serie 5 cu A4 si cu c-klasse...asa cum au zis mai multi compari serie 5 cu a6 si e-klasse.
2.De ce 220cdi cand exista 200cdi? Din cate stiu eu se compara,la clasele astea,masini cu aceasi cilindree indiferent de putere-performante,ce am vazut eu pe diferite site`uri,reviste,emisiuni,etc. 3.Aici nimeni nu voteaza corect...Fiecare e cu "BMW rullz" sau "Audi rullz",cei cu mertzane sunt mai eleganti(la fel ca masinile) si sunt mai rezervati!Eu sincer daca as fi un posesor sau fan de 3`er si ar aparea un S40 mai bun,as inghite in sec si as recunoaste.Nu m`as bate cu pumnu` in piept mare si tare ca e BMW`ul cel mai tare! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning