![]() |
Re: Dacia 16 "Volti" turbo B-34-SGM
Nenea, nenea, da e electric? Ca vad ca scrie ca e 16 VOLTI, adica daca vin cu o baterie de 9 VOLTI o sa mearga cu 55% din putere? :P
Nu te mai felicit, pentru ca felicitari ai primit destule si ai destula maculatura prin casa... Cat mai multi km, fara fum de turbina dusa si fara radare :) |
Quote:
Butoanele sunt pt actionarea unei supape de by-pass cu rolul de a marii presiunea de supra-alimentare. Am tot ce imi trebuie sa fac asta, mai putin chef si dispozitie. |
Spor la chef si dispozitie:D Care este masina de provenienta a acestui motor? Ai apelat si la usurarea caroseriei?
|
Renault Clio 16v.
Caroseria este mai grea decat una se serie cu aproape 200kg. |
Quote:
|
esti un mare bagabont :D
masina suna ca un avion cu reactie ... sa nu zic in gaz cum se aude cu turbo. senzatie nu am ce zice. |
salut . robert respect pt tine . si pt masina ta . si bafta in continuare , cu masina . sa auzim numa de bine de dacia SGM .
ps. o intrebare dake nu te superi . :-P Cam cati cp. estimezi ca are . asa cu aproximatie.? salut bafta |
Nu am testato. Are 147 fara turbo. Probabil e pe la 170 cum e acum setata, sa nu rupa prea rau aderenta.
|
bey asta o fi dacia aia ma dupa care se uitau baietzi cu tulumba pe bord...la semafor....?bv sgm-ul trage bine rau masina....pfff cum se duce in treapta 3 ;)
|
Salut!Vad ca ce am postat aseara a fost sters,asa ca mai intreb o data.
Cutia este de Dacie?Ce set motor folosesti? Ce axe cu came ai? |
Pistoane de Clio RS de 2.0 (multumiri lui Lego) si axele cu came de serie. Cutie de dacia deocamdata.
|
Salut, (pune si pt noi un filmultet sa-l vedem si mai ales sa-l auzim)... L-ai luat turbo sau l-ai facut turbo ? oricare ar fi varianta ...daca poti sa-mi spui si in ce bani.
Cutia ?...una de papuc ..cum rezista aia ?...cum ai rezolvat treaba asta ...mor de curiozitate |
Nu am filme. Motorul eu l-am facut turbo, nu cred ca aveam de unde sa cumpar unu gata facut. Nu am mai auzit inca de asa ceva in romania. Cutia rezista deocamdata.
|
Merci pt lamuriri;)
|
Ia baga tu ceva detalii referitoare la butoanele alea si ce fac ele ... Ca poate mai vor si altii :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning