![]() |
Santos, pt. ca are niste + uri la unele detalii (sunt si - dar nah, intotdeauna sunt) si pt. ca celelalte 2 sunt facute cu plugu', fara suparare :)
|
vreau si eu poza originala plz!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
votez cu santos :)) pt ca e singurul care a reusit sa mentina proportiile masinii...cu toate ca acele usi sunt o mare panarama si grila la fel tin cu el pt ca .... :P asa vor muschii mei :D
P.S. dupa cum putetzi vedea in pozele urmatoare are talent :) si inca ceva...ka poza frontala incearca sa scoti usile ,sa lasi culoarea originala si sa ii aranjezi putin grila si farurile :D si scoate`i ***`ul ala din spate..zici ca`i Concord :D far suparare :) dar stii ca tot timpul se gaseste un critic :D hmm...daca stau sa ma gandesc mai tine incearca sa pastrezi linia la poza asta :) ...si referitor la poza vezi ca mai ai de lucrat la eleron si la janta spate :D |
P.S. daca as sti sa fol progul asta as face si yo una ca sa va arat cam cum mi`o imaginez :D
|
mda... aceasi parere ca si alui dadi. am votat santos
santos - realitate : 9 , design 6 golftuning - realitate 3, design 4 andrei - realitate 6 , design 8 |
Description: cea mai buna.. lucrare a mea de pana acum
pacat :P :x |
1 Attachment(s)
varianta mea :) astept pareri :)
|
v-am frant la asta :)
|
Re:
Quote:
|
2 jentzi si 2 faruri .....
bine ma atotstiutorule ;) |