![]() |
Re: un posibil campion de viitor
Se mai aude ceva?In ce stadiu mai esti cu lucrarile?
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/48865-audi-s2/page-2.html O sa poti vedea o poza si in revista COX de luna asta :-P O sa urmeze si la mine faruri clare,un chit de xenon,suspensie..multe chestii..In timp se fac toate..Dar,dupa cum ziceam,motorul e prioritate ;) Cand ai timp sa ii mai faci cateva poze la interior sa vedem cum sta treaba,ca alea care le-ai pus era foarte neclare..Bafta mare cu proiectul :drunk: |
da,da.. ceva poze pe la interior, cu sound`ul ! Arata din ce in ce mai bine masinutza.
numai bine. |
Asa mirciu;) e super masina...da mai baga si tu niste poze mai clare.. sa vada lumea ca are satmar`u masini... ii ffff tare..cu respect cipri muste;)
|
tot respectu frumoasa masina bafta in continuare
|
8 Attachment(s)
salut. imi pare rau ca de o gramada de timp nu vam mai scris si aratat nimic . asta din mai multe motive si unul intemeiat e ca nu am mai facut nimic la masina mea dupa cum vam spus din mai multe motive. ok hai ca mam apucat din nou de ia si poate multi ar vrea sa mai vada ce am realizat. de aceea azi am facut unele poze si va spun ca in decurs de cateva saptamani va gata . era si timpul . dar hai sa vedem
|
10 Attachment(s)
la 2 3 zile dupa
|
Frumos coupe:)
|
s`o vedem si cu plasticele puse la loc.. :D
|
10 Attachment(s)
incet incet ma indrept spre final si asta e bine ptr mine ca am asteptat de mult asta
|
3 Attachment(s)
astept pareri de la voi. ms:D
|
3 Attachment(s)
in curand voi fi gata si voi iesi incet la plimbarica ca ea. in cele din urma am reusit sa termin de vopsit tot ce am avut ramane sa termin de pictat si sa lacuiesc mai vb numa bine tuturor
|
arata din ce in ce mai bine :-) eu zic sa nu te grabesti si sa dai atentie la fiecare detaliu! consider ca iti trebuie si ceva curaj, in afara de cunostinte, sa te apuci de asa ceva..
numai bine. |
2 Attachment(s)
mai adaug cate ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning