![]() |
Re: Ford Fiesta 1.4 TDCi 2007
in curand pun poze cu restu ! si cu modificarile de la turbo !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
restul vin de aici ! in caz ca nu ai nici o idee de mecanica ! -Valva mecanica de pe turbo a fost ajustata, astfel a crescut puterea de aspiratie a aerului admis si de evacuare a gazelor! am golit catalizatorul, am eliminat toba finala ( s-a adaugat doar o toba intermediara)! am montat intercooler, voi pune poze curand cu evacuarea si restu ! |
6 Attachment(s)
8):rolleyes28)dupa cum va spuneam! alte suspiciuni??
P.S.! saptamana asta voi pune poze si cu intercoolerul! din pacate a suferit o mica fisura :lol::lol:!:rolleyes2 |
ma iertati ca ma bag pe topicul asta dar sunt prea multe sa pot alege unu potrivit la ora asta.schimb ulei si filtre pt fiesta 1.4 68 cp din 2006 la ce pret s ar ridica.multumesc
|
Salut tuturor. Tocmai mi-am cumparat si eu un ford fiesta din 2008 1,4 tdci, 68 cp. Masina mai are 2 ani de garantie extinsa, am luato la 29300 de km, carte tehnica perfecta, pret 5.900. acum trebuie sa mi-o personalizez. Am rezolvat cu folia in geam, urmeaza jantele care trebuiesc sa fie din aliaj "of cors" , negre sau cu mult negru si ...cu spitze..habar nu am despre ce model s-ar potrivi pe fiesta, ma ajuta cineva? poate si niste poze? ma incante si ideea unui tunning exterior. Astept idei,sfaturi,critici daca e nevoie...:-) Multumesc
|
am revenit!
4 Attachment(s)
Mama lui de forum, niciodata sa nu deschizi prea multe ferestre, te incurci in ele!!
Mai bag o fisa! Am revenit pe forum dupa ceva timp... parola pierduta, casuta de email dezactivata deci alt user... Oricum, masina a sjuns la 30.000km in 3 ani, mers lejer cu ea, inca mai e in garantie deci trebuie sa ii fac revizia la service autorizat, aprox 700 ron. Chestia asta ma cam seaca, dar fie... Intre timp: am schimbat anvelopele cu niste Eagle F1 de 195 50/15, celelalte erau pline de galme am indreptat jantele, erau cam strambe, multumesc cu ocazia asta multumesc ideea Ford de a pune jante de aliaj najpa si anvelope cu talon mic pe o masina asa rigida... am schimbat 2 bielete, cea stanga avea joc si am decis sa le schimb pe amandoua, 120 ron fiecare, de la *erförder, scapa denumirea corecta am facut geometria si acolo am patit ceva ciudat... inainte sa schimb bieletele si sa fac geometria volanul statea putin in stanga, dupa geometrie statea in dreapta :|... a trebuit sa umble la coloana de directie si sa mute 2 dintisori mai incolo, acum e ok am pus folie 85% pe masina, la un atelier pe Sos Giurgiu, 350 ron, foarte de treaba baietii, recomand si cam atat... Caut sa ii schimb la vara jantele cu altceva mai dur, astea ale mele sunt zgariate si nu prea mai am incredere in ele, mai ales ca masina este rigida iar drumurile din Buc sunt de rahan (folosesc masina predominant in Buc). Atasez cateva poze cu masina dupa ce am pus folia pe geamuri. Ah, asta iarna am lovit un caine care mi-a spart bara (am facut-o pe casco) si m-am facut cu o floricica in parbriz. Am fost la centru de reparatii dar mi-au spus ca nu are rost sa o repar, este prea mica si risc sa se intinda dupa ce o injecteaza (daca e ceva o fac pe casco, nu degeaba ma obliga aia sa il platesc). |
:D Si eu sint mindrul proprietar al unui Ford Fiesta si pot spune ca sint foarte multumit de aceasta masina,ceea ce iti doresc si tie si sa o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute.
Are o culoare deosebita si iti recomand sa-ti vopsesti si bandourile usilor in culoarea caroseriei,cit despre folie ce sa spun,se integreaza foarte bine si schimba radical imaginea Fiestei. Cu respect.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:57. |
- Copyright 2026 4Tuning