![]() |
ba...cel mai bine sa fiti in arad...pe la 10 jumate 11......
|
Poi cam pe la cat incepe miscarea la aeroport, la 14:30 :?: Sa fim mai devreme acolo sa prindem locuri la \"loja\". Si daca mergem asa devreme, stam vreo 4 ore inainte de cursa (nu ca m-ar derajna, pt mine e egal) :?: Poate ar fi o solutie sa ne intalnim la 9 jumate la OMV, pe la 10 jumate sa fim la Arad :roll:
|
Eu is la OMV la ora 9 ... sau la cat se stabileste whatever :)
E bine la 9 , ca oricum se gaseste cineva sa intarzie .... |
la 13:00 incepe
|
la 9 jumate sa fie
la OMV |
La 9 jumate la OMV, vin eu si cehoaica, mai avem 2 locuri libere...
|
La 9jumate e ok!O sa incerc sa fiu acolo cat mai repede,dar asta mi se pare cea mai convenabila ora.Sa speram ca tine vremea cu noi,kiar daca ma uit p deam si nu prea mi se pare...:(
|
mam uitat la meteo cica sambata minim -2 maxim 12 grade si soare nu vreau soare dar macar sa nu ploua
|
Las` ca o sa iasa bine :wink: Ma dai si pe mine o tura cu Prelude-u` ca n-am avut placerea cat a fost la Akimoto :?: :bunch:
|
hanunt important : acuma mo sunat japonezu si o zis ca este prea tarziu la ora 9 jumate ... deci se repprogrameaza pt. ora 09:00 FIX tot la OMV
|
ANUNTZ FFFF IMPORTANT
nu ne mai intalnim la omv la 9. ne intalnim la 12 |
Re:
Quote:
nu ascultati de el ca s-ar putea sa nu mai aveti la ce participa ... la 9:00 la OMV punct |
dap, pentru ca, deoarece, fiindca, din cauza ca de la temperie...
adika tre sa fim la 10jumate la pista |
vin si eu la cursa, dar din pacate cu masina cu un preten. deci voi la ce ora va intalniti in arad si unde? la aeroport? din cate am inteles cursa incepe la 13.30? spuneti-mi si mie sa nu mor pros....
:lol: |
Re:
Quote:
auzi , tu n'aprizni messenjeru ala ? :? tu vrei sa vii direct la arad ? sau pleci cu noi de acia ? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning