![]() |
Re: cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
costu' e putin peste 30.000 euro si nu stiu exact unde a fost facuta, da' stiu k un an de zile a trebuit sa stea in atelier, multe idei fiind de la Gabi Onofrei, un baiat din brasov, prieten cu Paul.
...primu' tuning de el a fost facut ! |
vezi prietene k informezi lumea gresit...
prima data masina a fost tunata la C&C...la Bucuresti...atunci inca era aurie.. a doua oara a fost dusa intr-adevar la Brasov...dupa ce a iesit de acolo avea aerograful pe capota...si kitul acela a 3-a oara...a fost facuta la RS tuning...de unde a iesit asa cum arata acum. stiu treburile astea pentru k am citit un articol destul de amplu dedicat acestei masini...8) |
oricum e super tare masina , nu cred k e ceva asemanator in gorj
|
baietzel lowrider, singuru articol amplu unde puteai sa citesti e in revista COX, dak mai citesti 1data nu am informat nimic gresit, intr-adevar a umblat pe unde ai zis tu, dar eu am zis k multe idei sunt de la onofrei, inca prieten cu paul !
crede-ma stiu mai bine, tata lucreaza la goeru', si ca sa zic asa, cunosc mai bine ... |
faceti`i ma poza si la masina lu Oprea....:? k eo de cate ori o prind nu am aparatu la mine :(:(:(:(
|
...ce masina are oprea ?
|
1 Attachment(s)
acum 2ani..
|
va spun k masina lu oprea,sau masinile mai bine zis le putei poza pe calea bucuresti la serviceul W-audi.acolo le gasiti oricand
|
la masinie lu` oprea o sa incerk sa le fac yo poze , k am un tovaras care il cunoaste bine de tot !
|
:| de cunoscut si eo il cun....da nu prind masinile ...si knd le prind n`am aparatu :?
|
Quote:
|
Quote:
prima data a fost la C&C.... salut |
salut
|
Quote: