![]() |
abia astept sa-l vad pe cabral in actiune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Cica joaka si Cosmina ... in rol negativ. Arrrrrrrrrrrrrr poate da cu biciu` :lol:
|
pai o sa-i dea cu \"biciu\" cabral peste :censored: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Dap, M5, My fault
|
my bad ma :P
so.. diseara... marea cursa... UEX vs VYP ma intreb cine castiga :)) stiu cine .. chiar.. in film .. vyp il baga in bordura pe UEX ? ca de obicei asa face... si .. filmu se vrea real nu ? special effects .. uex prin boscheti :) |
e interesant filmul... fata de celelalte romanesti :) :lol: (care celelalte?)
|
actori buni, restul mediocru... mai degraba ma uit la numai iubirea :lol: :lol: :lol:
|
dap, primu episod a fost frumos. De un serial d`asta aveam noi nevoie. O impresie buna mi-a lasat stilu de filmare ... cu schimbarea de cadre ...
|
misto
fatza de celelalte e chiar .. frumos .. limbajul.... nici un MM nici un PM .. nimc americanii-s cu FUCK SUCK LICK DICK in gura.. astia CACAT ..... ma asteptam sa.... sau in viata din \"strada\" asa se vb ? =)) vyp/uex doar ptr generic ? sa vedeti cat de haios o sa fie cand probabil intr-unul din episoade o sa se vb despre curse ilegale =)) sa vedeti acolo ce o sa abereze :)) geanta cu mii de para in ea pusa la bataie intr-o infernala cursa =)) doamne... ce-o sa mai rad si la fel.. or sa puna la start un golf4 cu un m5 =)) ce`o sa ne mai clantzane dintii de frica/emotie.. atat de stransa va fi cursa.. chiar nu stim cine va castiga =)) |
mie unu mi`a placut chiar .... dacia de la sf a fost penala rau faar ushi fara nimik ... dar , cu statzie pe ea .. si era a lu` sor`sa :) ... merge .. mie`mi place filmu ...
|
calinescu e criminal si dragos bucur cand era interogat de cabral si canta... m-a omorat!!! :lol: :lol: :lol:
ciupanezu' chiar nu e penal, e un fel de mafiot rus tampit... cu personalitate :lol: omu ii suge tocurile lu cosmina :lol: bine ca a murit \"rotula\" ca e unul dintre cei mai antipatici actori romani! |
da... da... da... este o copie dupa filmele politiste americane... E ok! Daca rezolva problema cu sunetul e si mai bine (probabil echipamentele lor sunt de vina).
|
Re:
Quote:
da a fost super tare cand canta .. io unu ashtept cu nerabdare episodul : Curse Illegale si milioanele de dolari \" :) |
Mie personal mi-a creat o impresie buna acest prim episod pentru un serial romanesc .... Montajul e foarte bine realizat iar actorii au cat de cat clasa.Sper sa ii vedem si pe baieti la treaba :wink: apropo ... www.baietibuni.ro
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning