Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Baieti Buni .... un nou serial (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/4834-baieti-buni-serial.html)

needBrain 23-04-05 22:07

abia astept sa-l vad pe cabral in actiune :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

madfish 23-04-05 22:12

Cica joaka si Cosmina ... in rol negativ. Arrrrrrrrrrrrrr poate da cu biciu` :lol:

needBrain 23-04-05 22:20

pai o sa-i dea cu \"biciu\" cabral peste :censored: :roll:

ZerO_CooL 24-04-05 08:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
BMW-ul visiniu era UEX.. M3-ul care a castigat in pta Constitutiei.. iar langa el, era VYP.

Scuza-ma ca te corectez, dar UEX-ul este M5.

B|shOp-VR6 24-04-05 12:04

Dap, M5, My fault

EvLSant0S 24-04-05 13:05

my bad ma :P

so.. diseara...
marea cursa...
UEX vs VYP

ma intreb cine castiga :)) stiu cine ..
chiar.. in film .. vyp il baga in bordura pe UEX ? ca de obicei asa face...
si .. filmu se vrea real nu ?
special effects .. uex prin boscheti :)

Toto - BOD 24-04-05 21:11

e interesant filmul... fata de celelalte romanesti :) :lol: (care celelalte?)

teddy 24-04-05 22:06

actori buni, restul mediocru... mai degraba ma uit la numai iubirea :lol: :lol: :lol:

madfish 24-04-05 22:08

dap, primu episod a fost frumos. De un serial d`asta aveam noi nevoie. O impresie buna mi-a lasat stilu de filmare ... cu schimbarea de cadre ...

EvLSant0S 24-04-05 22:15

misto
fatza de celelalte e chiar .. frumos ..
limbajul.... nici un MM nici un PM .. nimc
americanii-s cu FUCK SUCK LICK DICK in gura.. astia
CACAT .....
ma asteptam sa....
sau in viata din \"strada\" asa se vb ? =))
vyp/uex doar ptr generic ?
sa vedeti cat de haios o sa fie cand probabil intr-unul din episoade o sa se vb despre curse ilegale =)) sa vedeti acolo ce o sa abereze
:))
geanta cu mii de para in ea pusa la bataie intr-o infernala cursa =))
doamne... ce-o sa mai rad
si la fel..
or sa puna la start un golf4 cu un m5 =)) ce`o sa ne mai clantzane dintii de frica/emotie.. atat de stransa va fi cursa..
chiar nu stim cine va castiga =))

Psycho 24-04-05 22:59

mie unu mi`a placut chiar .... dacia de la sf a fost penala rau faar ushi fara nimik ... dar , cu statzie pe ea .. si era a lu` sor`sa :) ... merge .. mie`mi place filmu ...

teddy 24-04-05 23:04

calinescu e criminal si dragos bucur cand era interogat de cabral si canta... m-a omorat!!! :lol: :lol: :lol:
ciupanezu' chiar nu e penal, e un fel de mafiot rus tampit... cu personalitate :lol: omu ii suge tocurile lu cosmina :lol:
bine ca a murit \"rotula\" ca e unul dintre cei mai antipatici actori romani!

Toto - BOD 24-04-05 23:14

da... da... da... este o copie dupa filmele politiste americane... E ok! Daca rezolva problema cu sunetul e si mai bine (probabil echipamentele lor sunt de vina).

Psycho 24-04-05 23:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"teddy\"
calinescu e criminal si dragos bucur cand era interogat de cabral si canta... m-a omorat!!! :lol: :lol: :lol:
ciupanezu' chiar nu e penal, e un fel de mafiot rus tampit... cu personalitate :lol: omu ii suge tocurile lu cosmina :lol:
bine ca a murit \"rotula\" ca e unul dintre cei mai antipatici actori romani!

da a fost super tare cand canta .. io unu ashtept cu nerabdare episodul : Curse Illegale si milioanele de dolari \" :)

NSL_Doru 25-04-05 00:52

Mie personal mi-a creat o impresie buna acest prim episod pentru un serial romanesc .... Montajul e foarte bine realizat iar actorii au cat de cat clasa.Sper sa ii vedem si pe baieti la treaba :wink: apropo ... www.baietibuni.ro

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning