![]() |
Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate
dik astia's feonmenee... :)) cum puii mei pot sa se suie cu masinile in copaci .. si si cu fundu inca=))
|
Parerea mea este k soferii de logan sufera prea tare de masina noua.Adik au plecat de la o saracie de dacie,cu care nici nu mai mergeau,au dus-o lka remat,si hop masina noua,care merge ,se infige,si ea este de fapt un k....at de masina.Ma rog,d-aia se intampla si atatea accidente,din cauza suferintei.Asta este Romania noastra!!!
|
parerea ta este de sofer de dacie de remat?
|
Ce a iesit ala la defrisat cu Loganu :(
|
Quote:
|
Quote:
nu mi-o lua in nume de rau dar atata timp cat u nu esti in stare sa mergi o saptamana fara sa o lovesti nu vad cum de tocmai u te gasesti sa dai sfaturi la altii numai bine |
loganul la tabla e frate cu trabantul ?
|
e mic copil pe langa trabant
|
trabantul nici macar nu e din tabla....ca nu rugineste..e din nush ce fibra pe el...sticla..nush sigur...
|
sorry de OT dar accidentele se produc datorita oamenilor. si e urat sa generalizati ca doar cei cu loganul care au tercut de pe dacii de remat(tin sa precizez ca nu am avut dacie /logan deci tot ce spun este pur obiectiv)fac astfel de accidente.. am vazut destul de multi cu bmw-uri/audi sau mai stiu eu .. facuti zob. omul face diferenta nu masina. la fel de bine unu care trece de pe bmw 1.6 pe 2.5, m3..etc.. il poti vedea in garduri a 2-a zi.
|
Quote:
|
vorbiti prostii legat de DACIA LOGAN,
eu personal conduc destul de tare si este destul de stabil loganul in curbe , chiar nu stiu de unde vorbiti din auzite poate dar am un laureate 1.5 dci si sunt foarte multumit. Vina producerii accidentelor este numai si numai a soferilor, numai dati vina pe logane aiurea. salut |
Quote:
|
foarte periculoase Dulapurile astea de masini . nu sunt stabile ..nu prea mari prea inalte . io toate accidentele care le-am vazut ...era implicat si cate un logan :))) ba ca a ramas fara frane ..... ca a derapat ....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning