Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48325-uite-viteza-loganuri-avariate.html)

rider on wheel 15-08-07 17:36

Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate

dik astia's feonmenee... :)) cum puii mei pot sa se suie cu masinile in copaci .. si si cu fundu inca=))

Ghimpe200 17-08-07 12:54

Parerea mea este k soferii de logan sufera prea tare de masina noua.Adik au plecat de la o saracie de dacie,cu care nici nu mai mergeau,au dus-o lka remat,si hop masina noua,care merge ,se infige,si ea este de fapt un k....at de masina.Ma rog,d-aia se intampla si atatea accidente,din cauza suferintei.Asta este Romania noastra!!!

sorin_pss 17-08-07 21:43

parerea ta este de sofer de dacie de remat?

Sonny 17-08-07 21:51

Ce a iesit ala la defrisat cu Loganu :(

CristianoXXX 18-08-07 03:02

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1051509)
Parerea mea este k soferii de logan sufera prea tare de masina noua.Adik au plecat de la o saracie de dacie,cu care nici nu mai mergeau,au dus-o lka remat,si hop masina noua,care merge ,se infige,si ea este de fapt un k....at de masina.Ma rog,d-aia se intampla si atatea accidente,din cauza suferintei.Asta este Romania noastra!!!

asta zic si eu, mai toti cu loganurile sufera de ei, nu am nimik cu ei, dar fratilor, mai opriti va k nu e vreun treiar

SirNenea 18-08-07 15:38

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1051509)

ghimpe mai intai u invata sa stai o sapt fara sa lovesti masina si porma sa vii si sa vb de cei cu logan
nu mi-o lua in nume de rau dar atata timp cat u nu esti in stare sa mergi o saptamana fara sa o lovesti nu vad cum de tocmai u te gasesti sa dai sfaturi la altii
numai bine

AAlpine1 21-08-07 13:10

loganul la tabla e frate cu trabantul ?

sorin_pss 21-08-07 14:40

e mic copil pe langa trabant

Ovae 21-08-07 14:50

trabantul nici macar nu e din tabla....ca nu rugineste..e din nush ce fibra pe el...sticla..nush sigur...

pHlow 21-08-07 15:01

sorry de OT dar accidentele se produc datorita oamenilor. si e urat sa generalizati ca doar cei cu loganul care au tercut de pe dacii de remat(tin sa precizez ca nu am avut dacie /logan deci tot ce spun este pur obiectiv)fac astfel de accidente.. am vazut destul de multi cu bmw-uri/audi sau mai stiu eu .. facuti zob. omul face diferenta nu masina. la fel de bine unu care trece de pe bmw 1.6 pe 2.5, m3..etc.. il poti vedea in garduri a 2-a zi.

dolb 21-08-07 15:31

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1057585)
sorry de OT dar accidentele se produc datorita oamenilor. si e urat sa generalizati ca doar cei cu loganul care au tercut de pe dacii de remat(tin sa precizez ca nu am avut dacie /logan deci tot ce spun este pur obiectiv)fac astfel de accidente.. am vazut destul de multi cu bmw-uri/audi sau mai stiu eu .. facuti zob. omul face diferenta nu masina. la fel de bine unu care trece de pe bmw 1.6 pe 2.5, m3..etc.. il poti vedea in garduri a 2-a zi.

in mare parte ai dreptate dar in cazul meu te pot contrazice! aveam golf 4 1.9 tdi la 90 cp si o cam faceam zob .. de cand mi-am luat masina mea, mult mai puternica.. nu am avut nici un incident grav..singurul a fost ca a intrat unu pe banda mea eu neavand refugiu decat o padure full de copaci si am zis k decat sa mor mai bine imi ia oglinda :D

pitt! 21-08-07 15:52

vorbiti prostii legat de DACIA LOGAN,
eu personal conduc destul de tare si este destul de stabil loganul in curbe , chiar nu stiu de unde vorbiti din auzite poate dar am un laureate 1.5 dci si sunt foarte multumit.
Vina producerii accidentelor este numai si numai a soferilor, numai dati vina pe logane aiurea.
salut

pHlow 21-08-07 17:26

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1057631)
in mare parte ai dreptate dar in cazul meu te pot contrazice! aveam golf 4 1.9 tdi la 90 cp si o cam faceam zob .. de cand mi-am luat masina mea, mult mai puternica.. nu am avut nici un incident grav..singurul a fost ca a intrat unu pe banda mea eu neavand refugiu decat o padure full de copaci si am zis k decat sa mor mai bine imi ia oglinda :D

eu ce spuneam? omul face diferenta. ce masina ai acum?

MARI_NSL 21-08-07 17:31

foarte periculoase Dulapurile astea de masini . nu sunt stabile ..nu prea mari prea inalte . io toate accidentele care le-am vazut ...era implicat si cate un logan :))) ba ca a ramas fara frane ..... ca a derapat ....

pHlow 21-08-07 17:35

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1057777)
foarte periculoase Dulapurile astea de masini . nu sunt stabile ..nu prea mari prea inalte . io toate accidentele care le-am vazut ...era implicat si cate un logan :))) ba ca a ramas fara frane ..... ca a derapat ....

si cam cate accidente ai vazut tu? si cand ai condus u ultima oara un logan sa vezi cum sta cu franele,curbele. etc? si .. cand ziceai ca iti iei permisul?

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning