![]() |
Re: Figuri de euro-romani...
deci cea mai enervanta faza ii cand auzi cate un/o increzut/a zicand: "vai da in italia nu`i asa.. noi italienii nu facem asa, voi romanii sunteti atat de inapoiati."
Si acum intrebarea dureroasa: Ei/ele de unde cristosii lor o plecat in italia..? din kazahstan..? sau nu inteleg eu bine.. daca treci granita in alta tara deja esti cetatean de-al lor..? @ quick_5hifter .. foarte bine ai facut, nu e deloc exagerat.. puteai sa le si faci putin de ras in fata oamenilor.. dar si asta a ajuns.. |
Le-ai suparat pe bagaboande pardon Doamne.Foarte bine ai facut,la cate nesimtire zace in ele...
Pe mine m-a calcat odata una pe picior si tot ea a inceput sa tipe ca apucata: NESIMTITULE NU TE UITI PE UNDE MERGI...pur si simplu am ramas uimit,fara cuvinte. |
quick_5hifter ce vrei e sezonu cald.....probabil ori una avea slr in parcare ori inca nu agatasera nici un prost sau vreun finantator care sa se dea mare ca uite ce panarama de italia are......apropo nush daca e adevarat sau nu da hai sa va povestesc:
pe o straduta din capitala iese un nene in varsta cu batrana lui dacie din parcare cu spatele.....una cu un slk mergea mai tare asta mosulica n-a vazut-o si a dat sa iasa si pana la urma au facut poc....iese ala din masina se duce sa vada ce are iese si aia se uita dupa care ala isi cere scuze si aia incepe sa tipe....la care printre injuraturile de rigoare aia exclama in gura mare :" BA TU STII CAT AM SUPT IO IN ITALIA PENTRU MASINA ASTA" nush daca e adevarat sau nu pentru ca n-am vazut cu ochii mei ! |
Quote:
|
E un banc vechi asta....desi e posibil ca la baza sa fie o intamplare adevarata :lol: :pelvic_th
|
nu cred ca acest fenomen se intampla doar in orasele mari ci mai in toate localitatile din Ro,mai ales ca acum cateva zile am fost la tara si si acolo au venit din italia ceva tarano-italieni.....care au inceput sa ia la misto lumea inclusiv pe mne,dar cand ma gandesc ca ii cunosc de mult si stiu cine is ei...mai bine zis ca vreo 17 ani tot tarani o fo......amu o dat si ei de fitze si nu mai pot de ele....o cam uitat de unde o plecat
|
Voi va dati seama ca cei mai multi dintre ei sunt acolo ultimii sclavi...si aproape toti rad de ei..
Se gandesc ei ca macar aici sa fie importanti... |
ce boala am eu pe astia care ii vad asa...se duc acolo 2,3-4 luni fac foamea cat cuprinde..strang bani isi inkiriaza o masina de acolo vine cu ea in romania si aici sunt mari smekeri ca au facut bani si si-au luat masina(si merg cu kiloti rupti in cur) Si vorba multora dintre voi stau acolo 2-3 luni si deja nu mai stiu sa vb romanestehai laso draq nici kiar asa
|
trebuia sa le dai si un martisor pe mecle..dar cred ca sunt obisnuite...vin inapoi cu figuri...nu-i problema ...le scoatem noi ROMANII din cap...taranu tot taran ramane...
audi a seiz..cu clima bizonica... |
Quote:
|
Quote:
|
Eu le`as fii zis .." nu fa in italia va pocneau direct.. " ele probabil vroiau sa iti dea peste nas k au fost in italia si vezi doamne sunt mai educate .. dar nu sunt asa de educate incat macar sa intrebe daca le dai voie si daca te deranjeaza daca pun scrumiera acolo ... astia sunt romanii nostri..
Zic k ai procedat corect... bafta ! |
Asa zic si eu, puteam sa fac si mai rau....puteam sa le vars scrumiera in mancare sau mai rau, in cap/pe haine etc., dar am zis sa nu fiu chiar "ochi pentru dinte" ca pana la urma nici ele n-au facut mare lucru, gestul conteaza....
Mai nou aud pe cate unii vorbind pe strada/la munca, probabil dintre cei care au lucrat in strainatate, si cate unul mai vorbeste 5 cuvinte in romana - unul in italiana/spaniola/portugheza (nu le deosebesc), oricum ideea e ca pe mine ma bufneste rasul instantaneu si fac in asa fel incat sa ma mai si auda razand...daca mai sunt cu cineva, exclam : "ia uite dom'ne, s-au mutat englezii la oras!" :lol: Cred ca oricum sunteti cu totii satui de personajele care vorbesc la mobil in italiana/whatever (sau ma rog, incearca sa vorbeasca pentru a parea interesanti, ca mai scapa si cate un "P_L_ Mea" romanesc)... Off-topic: am ajuns si eu in Bulgaria anul asta, mai mult de curiozitate (dar si pentru a ma bucura de 2 zile libere), si m-am plimbat prin Albena si Varna...nu mica mi-a fost mirarea cand am auzit pentru prima data "Vasileeee! Vino ba-ncoace sa vezi ce ieftine sunt astea!" - de exemplu... ulterior am vazut / auzit sute de alti romani, prin urmare sunt destul de multi si cei ce frecventeaza Bulgaria, in comparatie cu cei ce merg in Italia/Spania etc... si atunci ma-ntreb, frate, de ce nu aud nici un roman vorbind in bulgareste prin Romania ca sa se dea mare? :rolleyes2 |
Felicitari pentru gest, nu puteai sa le rezolvi m-ai bine. Referitor la capsunari de pe afara, ii recunosti foarte usor prin europa, peste tot, latul de aur (averea) evident la vedere , masinile toate cu geamurile jos din care urla guta' , toata mana stanga cocotata pe volan, toti sunt niste frustrati care sufera de propria prostie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning