![]() |
Re: Vreau calitate, ce hu sa cumpar?
poate sa-l gaseasca cu putin efort la <450$
p88 e premier deh-p880prs dxz 778 este dxz775USB alpine este CDA 9887 si ti-as zice sa te uiti si la Kenwwod KDC-X991, un aparat foarte bun si nu atat de spartan pe multimedia ca cele de mai sus, avand si DSP incorporat. desi pe cutii/in acte scrie international warranty, e o gogoasa, daca nu l-ai luat din romanica de la importatorul pentru tara noastra nu ai garantie. insa, parerea mea, trebuie sa fii al naibii de ghinionist sa ti se strice un asemenea aparat, sunt varfuri de gama si ar trebui sa aibe fiabilitate beton. pot aparea probleme cu soft-ul mai nou dar astea se rezolva si la importatorii romani, contra cost. si daca pana la urma se strica ori gasesti un baiat priceput {exista destui} ori scoti niste bani si il repari la reprezentanta pe shestache. |
mda, din pacate, a intervenit ceva (nunta, etc)si nu mai pot da atatia bani pe player si dupa o discutie cu un prieten m-am hotarat sa-mi iau asa:
player - Pioneer P40MP dif fata - Clarion SRS1326 statie + sub - pachetul JBL Gto 75.2 + JBL GTO 1204BR (pachetul acesta este de pe ********) total: 1530ron + cablurile si ce mai trebuie pentru statie O problema cu difuzoarele fata. Eu nu mai stiu cati cm am la discpozitie pe Solenza pentru montarea difuzoarele in usi, Sper sa fie 13cm ca altfel e cam nasol...Oricum, am ales bine clarion? sau ce-mi recomandati? ca la astea nu prea stiu ce sa aleg... |
eu iti recomand hertz dieci dsk 130, sistem pe 13 cm, au pretul dublu fata de clarion dar se aud mai bine:
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_dsk130.pdf sau DLS Classic B5A http://www.dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_41 ambele sisteme au filtre separate T / W, deci trebuie putina atentie la instalare. clarion sunt modeste, la difuzoare nu-s la fel de meseriasi ca la HU. pe o solenza daca-mi amintesc sharkky a montat difuzoare de 16 cm, cu inele din MDF, deci n-ar trebui sa fie foarte greu sa pui de 13 cm. ps de ce nu te orientezi pe un HU second hand? gasesti destule :twisted: . |
AM fost in magazine si m-am uitat la Pioneer P40 pe care vroiam sa-l cumpar. Cand am vazut ecranu de 1 deget am zis pas inediat.
Pana la urma mi-am luat un Pioneer p5900 de la tottal motto (foarte de treaba lumea acolo) care m-a ajutat la alegere. Mi l-am montat astazi (nu definitiv - doar pentru test) si cu difuzoarele originale de Solenza si fara nici un reglaj, se aude criminal ! ! ! nu-mi vine sa cred ce calitate a sunetului are, ce bass frumos scoate (si cat de bine se aud astea din fabrica :o ). ps: mi s-a parut ceva ciudat totusi, cum nu era baga bine in bord (maine o sa fac asta, acum l-am tinut cu 4cm in afara) dupa 10-15 minute de folosire s-a incalzit destul de tare, e normal? Stiu cand l-am scos pe cel original, la fel, era foarte cald, dar era folosit de o ora...pe cand asta, de doar 15 min cum am mai zis... |
toate se incing :twisted: ... controlat as zice, al meu are si un display aproape cat toata fata detasabila si dupa max 1 ora se incinge de abia mai pot pune mana si pe display...insa nu am avut inca vreo problema cu mesaj de eroare gen "hi-temp"
ps sa vezi cum or sa se auda niste dif-uri mai rasarite, daca esti impresionat de astea stock, meritul e al hu-ului momentan ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:12. |
- Copyright 2026 4Tuning