Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Nova Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/48151-dacia-nova-tuning.html)

CristianoXXX 08-08-07 21:52

Re: Dacia Nova Tuning

care motor? a pus vreo poza cu el?

Dodo_998 08-08-07 22:24

eu zic sa aducem pusca si sa`l pedepsim cum trebuie pe baiat ca a pus niste poze cu masina unui prieten... nu ??

D R A 08-08-07 22:44

bataie de joc
sau poate omul vrea un nou concept... sa imbine cat mai multe tipuri de marci

Ag65Amz 08-08-07 23:04

Frate nu am ce sa zic....dar lumea tot lume e....cand vede ceva....frumos....zice k e urat k nu e al lui ....ce vrei sa zici k in masina asta nu sa investit bani si timp f mult...e asa usor sa pui niste faruri de bmw pe o dacie..?? e de munca...si oricum mie masina mi se pare destul de frumoasa....
Lumea cand nu are ce vrea incepe sa vb de bunul aproapelui...asa k mai bine ziceti k e foarte munca depusa si bani si timp...si atat ...nu k e urata...k masina asta e destul de frumoasa....
Parerea mea..
Nu vad kitch pe care il are pe ea....nu are gura de aerisire bad boy sau ce ...e mai misto asta pe care o are de o mie de ori....
Nu are pleoape facute din tabla de la capota....fiti linistiti k e mai misto cu farurile astea...
Toti care faceti comentarii dastea...mai bine va abtineti...va dau eu o nova...gratis si daca o faceti sa arate asa k asta...sunteti tari...dar fara sa va vaitati k nu mai aveti bani sau mai stiu eu ce...si apoi sa o dati pe forum si sa vina 8 9 oameni si sa zica k nu e frumoasa k e urata si k e kitch...nu cred k v-ar conveni..
atat am avut de zis

Mihai-TDL 08-08-07 23:17

E de apreciat munca, dar cu farurile si botul ala nu prea ai nimerit-o...:( Oricum, e "pictata" frumos, felicitari pentru munca...

giubau_v8 08-08-07 23:18

e o munca?...degeaba muncesti daca pui un car de elemente de la alta masina care nu se potrivesc..supra style? :))) sa fim seriosi..masina asta in afara de paint nu are nimic special...e o amestecatura fara gust dupa parerea mea.....dar daca lui ii place...sa fie frumoas pentru el;)
daca tot bagi un ban intr-o masina ..de ce sa nu il bagi cu cap?...in privinta motorului..daca e cel de care zice..e tare..si e singura chestie deosebita facuta cu cap

CristianoXXX 08-08-07 23:38

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1037189)
e o munca?...degeaba muncesti daca pui un car de elemente de la alta masina care nu se potrivesc..supra style? :))) sa fim seriosi..masina asta in afara de paint nu are nimic special...e o amestecatura fara gust dupa parerea mea.....dar daca lui ii place...sa fie frumoas pentru el;)
daca tot bagi un ban intr-o masina ..de ce sa nu il bagi cu cap?...in privinta motorului..daca e cel de care zice..e tare..si e singura chestie deosebita facuta cu cap

ati innebunit, io vreau sa vad poze cu motorul... fapte nu vb

Dead666Ghost 09-08-07 05:21

pt cati bani cred k a investit a iesit ceva acceptabil..sa fi fukut totul custom il ducea clar muuult mai mult..parerea mea e a fukut ceva fain pt o masina la care nu exista kit visual..si dak ii punea semnalizarile tot d bmw ..zicea lumea k e bmw autentic..cine a lucrato sa gandit sa nu ii dea alta marca si atunci lea amestecat..parerea mea k singura greseala e k a folosit farurile de bmw care sunt inconfundabile..

valy_cool_16 09-08-07 10:37

e hot....prima oara am crezut k e BMW....dar lungimea o trada...asa k bafta multa.....:o

giubau_v8 09-08-07 11:50

daca punea unu la o dacie 1300 masca si faruri de bmw ziceati ca e kitch tuning....urata masina:D

TheEnZo 09-08-07 13:09

Mie nu mi se pare deloc urata arata destul de bine cu exceptia eleronului ala care nu are leg cu nimic mai bine fara ala ca din cate vad eu in poze se si curbeaza si nici macar nu seamna cu ala de la supra.
Kitch era daca aveam emblema de m5 pe fatza si pe spate scria renualt turbo si avea parasolar pe care scria "boss; i'am to white for you; sau id de mess" ... fiecare cu parerea lui si nici nu poti sa te k... in gustu omului.

UniculSGM 10-08-07 01:23

Poze cu motorul ? Ca poate unii oameni nu te cred.

Atentie, motorul williams este de 2litrii si foarte rar si intr-adevar are 150 CP. Ma indoiesc sa il ai.

Un F7P ( 1.8 16v si 136 cp) caruia lumea ii spune GRESIT Williams e alta treaba

florentin84 10-08-07 01:58

Mie mi se pare o masina urata :cry: .Prea multe modificari :x , trebuia sa se lase originalul + un tuning de bun gust.

Dead666Ghost 10-08-07 05:20

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1039273)
mama sa fie gata masina..ca ii fac poze si daca are motoru de 150 de cp , imi da`ti cate un milion de fes ce`i care nu cred ?

eu cel putin nu sunt credincios .. nu cred in dzeu pt k nu lam vazut .. ;) deci astept pix cu engianu ;) si kiar apreciez munca depusa desi intradevar na iesit cine stie ce dar..e ceva ciudat si UNIC..cel mai important unic..

UniculSGM 10-08-07 14:16

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1039273)
mama sa fie gata masina..ca ii fac poze si daca are motoru de 150 de cp , imi da`ti cate un milion de fes ce`i care nu cred ?

Faci poza atat la motor cat si la codul motorului ;)

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning