![]() |
Re: 2008 Saab 9-7x Aero
Stilu' sobru si simplu imi place mult. Bine ca nu sunt jante mai mari, vba cuiva de aici, devenea bling bling. Iar cei care spun ca este o incercare de tunning...nu prea este asa, este pur si simplu o masina de o anumita clasa. Nu este un SUV tunat. Este o ALTA masina. Fain rau.
Parerea mea ! |
nu`mi place...urata masina...
|
e fortzata....nu are nimic special
|
Quote:
Oricum 0-100 <6 sec mi se pare ceva destul d performant pt un SUV |
arata bine, curat , fara prea multe linii aiurea..:D
|
nu ma impresioneaza prin design aceasta masina..performantele sunt notabile pt un suv..ce concurenti are acest model?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Oricum nu e in top in clasa ei...zic eu. |
iti dau dreptate!nu as compara deloc masina asta cu cele pe care le-ai enumerat!ideea e ca e o sa fie sigur mai ieftina decat X5,touareg etc ,deci pe unele persoane poate le va pune pe ganduri
|
Mie nu-mi spune nimic modelul..probabil aceasi clienti fideli marcii(doctori, stomatologi,avocati,contabili,etc..)vor aprecia modelul care din punct de vedere al calitatii sunt sigur ca este mai mult decat ok.
|
Quote:
pai pe langa masinile astea... SAAB`ul e pistol cu apa..... |
Quote:
Si consider ca este o masina mai frumos lucrata decat Touareg, la capitolul design. Puteai ramane la ideea ca nu iti place masina, dar in orice caz nu trebuia spusa ineptia asta. Vezi ca si Saab-ul are o istorie. ;) |
Saab-ul ramane Saab....
Nu cred ca se merita tunat... Dar parerile sunt impartite... Nu cred ca e cine stie ce.... Mai ales ca e SUV... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning