![]() |
Re: Idei pentru roman
e ok ideea ta dar ca sa te apuci sa scrii un roman tre sa stii sa scrii in primul rand. gramatica si ortografia sunt la pamant. parerea mea
|
ce idee? :)
majoritatea tinerilor merg la facultate, au proiecte si seminarii, 75% din romani au un caine (pe o gramada ii cheama labus sau azorel), etc etc ... unde-i ideea/actiunea in cuvintele insiruite mai sus? daca spui batrana mama in loc de batrana sau baba gata, scrii un roman? acum am citit ce-a scris de coperta, scuze dar la cum gandeste "scriitorul" sandra brown e academiciana pe langa el...nu stie sa se exprime dar scrie romane...si normal ca se gasesc destui sa-l incurajeze ("e interesant" ooo da!). :D 10x pentru cine a zis sa fumeze ceva si apoi sa creeze, dar cred ca nici cu ciupercile nu scoti ceva interesant de la el... auzi, cu labus imparte si bunele si relele, pai omule nu-i de mirare ca ai inima franta-n doua si visezi peisaje din texas si fete in haine de cowboy... hai lasa-te, pune mana si citeste o carte nu mai consuma curentul degeaba :). |
Quote:
Perfect spus! |
sau mai bine ia un LSD [ Lysergic Acid ] .. si o traiesti ce visezi tu :)) . succes . bafta
|
omule, scrie cate romane doresti.. dar multe.. cu teme diferite.. si arunca-le intr-o cutie, pune-i un lacat, arunca cheia, ingroapa cutia in pamant si las-o acolo.. cateva sute de ani ..apoi..o sa fie descoperita si atunci o sa se vada adevarata valoare a ta :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning