![]() |
Re:
Quote:
Ca sa fiu si ontopic, pariez pe Polo. Asta pentru ca am vazut un caz asemanator, cu un Lupo cu aceeasi motorizare, care s-a tinut excelent de un Clio 1.4 de 98cp. |
Soichiro : Nu de siteul ala era vorba..oricum jenannt raspunsu'. Numele siteului n-are nici o relevanta ! Cum masinile au limitari..asa si oamenii ! parerea mea ! :)
Acum despre Polo ce pot sa spun este ca ma astept sa aiba un demaraj de diesel..cuplu mare la turatie mica..si pana sa se trezeasca eu sa trec \" linia\" ramane de vazut ! Si as mai avea o intrebare: ce importanta are acel \" burn-out\" ( sau cum s-o scrie) ? Este o necesitate ? Multam ! |
Eu sincer tin cu Otto, dar e incert, doar daca ai ceva modificari la Dacie. Burn-out-ul incalzeste cauciucurile aducandu-le la o temperatura optima pentru o cursa de drag (cauciucuri calde = aderenta mai buna). Se mai foloseste burn-out-ul si pentru a crea o pelicula de cauciuc pe asfalt, pentru o plecare cat mai reusita. Asta insa doar la cursele de drag adevarate, de genul 8 sec pe 1/4 de mila.
|
Re:
Quote:
de pe ce forum este raspunsul asta ca vreau sa imi fac si eu user :D daca mai vine si unu cu un papcu 1.9 diesel tunat bine o sa fie f interesanta cursa :D daca nova este stoc si are si cauciucurile de fabrica .. pierde mai mult ca sigur .. in rest cine stie... poti sa te dai cu mai multe supernove la stop si vei sti destul de sigur :D |
Re: VW Polo Vs Super Nova
Quote:
treapta 1 45-50 treapta 2 75-80 treapta 3 115-120 treapta 4 160 si s-a terminat cursa cu supernova in frunte si inca ceva sa nu o scartii la 1 ca pierzi timp(tre sa pleci cam pe la 2800 de ture)dupa ureche ca n-ai turometru |
Totul este mult mai simplu cind primesti o tona de sfaturi !
Multam ! :) Bafta ! |
Cred ca o sa va hliziti ca dracu, dar eu cred ca are sanse supernova... Mai ales daca zici ca e masina de firma (adica fugarita cred eu) si dai cum trebuie in ea... hmmm nu stiu!
La a 3a o sa fie mai nasol... Bafta! Oricum eu iti tin pumnii!! Sa ne spui ce ai facut... |
apropo de mase, nu vreau sa continuam polemica pt k o sa se vada dupa cursa cine a avut dreptate si cine nu, poate si o revansa :roll: :lol: in fine vroiam sa spun k supernova are 950 kg in talon (deci clar mai usoara) pt k eu am o astfel de masina si m-a batut si pe mine gandul la un moment dat sa ma dau cu un polo, dar era 1.6 pe benzina si banui k n-aveam sanse.
bafta multa man si daca ai nevoie, pot sa vin eu sa filmez :wink: |
il recomand pe NikeFF care este un baiat de treaba.
te salut Nike :wink: |
polo
personal, cu masina mea veche : ursuletz 318i, 115 CP,1150kg, m-am dat atat cu supernova cat si cu un lupo 1.4 TDI de 75cp.
concluzii: 1.supernova e o masina redutabila in treptele 1,2,3 datorita motorului destul de nervos in ture si a rapoartelor relativ scurte,totul combinat cu greutatea redusa. 2. lupo sufera usor in treapta 1, a 2 inpinge bine , iar de la a-3a recupereaza serios(long live tdi). totusi , tinand cont ca polo e mai greu decat lupo(implicit si decat supra-nova :lol: ), daca o sa schimbi bine(ceva mai dificil pt ca nu ai turometru) eu zic ca o sa fie destul de echilibrat. ps: daca dupa a 2-a vine tare din spate, incearca macar sa-i tai calea :lol: !!!! CURAJ! |
@COObra: ms barosane, esti dragutz :lol:
@TheLex: lol cu taiatu fetzei.. macar sa moara si capra vecinului nu? :P ontopic: hai k devine interesant, ma bate si pe mine gandul sa.. ahem :twisted: PS: noi vorbim de curse ipotetice, nu? k din cate stiu ilegale nu exista in tara asta, sau cel putin nu facute de noi :lol: |
TheLex - nu ne spui si rezultatul? :wink:
|
Rezultatul??? Care altul?! bimmer-ul ruleaza fin! :twisted:
ps: supra-nova si-a luat-o mai tare... |
Maine e ziua Z ! :D
Acum daca mi-o iau sa nu sariti pe mine..ca-s la prima cursa, in rest fac curse numa' cind duc copchilu la gradinita...si evident intarzii !! Inca o intrebare si promit ca va las sa respirati: pe 400m apuca sa-si faca treaba treapta 3 ?( la Polo ) Pt ca din putina mea experienta, acolo ma gandesc ca ar putea recupera ! PS: multumesc mult ! :) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning