Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   ce ati face in aceasta situatie? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/47842-situatie.html)

26WRC 04-08-07 21:11

Re: ce ati face in aceasta situatie?

cat de fraier ala din masina...
ce bataie...il inpuscam de 100 de ori in cap
si faierii din celelate masini..nici macar nu le pasa...
asta'i america..tara tuturor posibilitatilor

Yackone 04-08-07 23:22

al dreq nigar...cata energie...ar trebui exilati, pe o insula pustie la polu' nord, oamenii de genu:evil:

dexter_20 04-08-07 23:58

nu imi vine sa cred cata mila au unii conducatori din alte tari! pai mie numai ca mi-a dat un picior in portierasi mi-a scos putin bandoul de protectie din suport tipul a mancat bataie in plina strada.daca facea ca ala din film....cum il vedeam ca se pune in fata masini imediat il calcam. nici nu stateam la discutii. dupa care il mai bagam si in portbagaj, sunam cativa prieteni si il legam de un copac si apoi....

giubau_v8 06-08-07 09:54

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1030426)
cat de fraier ala din masina...
ce bataie...il inpuscam de 100 de ori in cap
si faierii din celelate masini..nici macar nu le pasa...
asta'i america..tara tuturor posibilitatilor

asa e si in romania...ia sa vina unu la masina ta sa faca asta si sa vezi daca se baga cineva...iti spun eu ca nu se baga nimeni

Nubyan 06-08-07 12:05

Dak nu aveam nimik la indemana in masina il calcam.Si dak avea timp sa imi afecteze masina dinainte cu levieru efectuam niste miscari de dute-vino pe el k sa stiu k au meritat pagubele :lol:

-LEXION- 06-08-07 13:22

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1032509)
asa e si in romania...ia sa vina unu la masina ta sa faca asta si sa vezi daca se baga cineva...iti spun eu ca nu se baga nimeni

intradevar, nimeni nu isi risca sanatatea pentru un necunoscut care e agresat ..... si sincer, nici eu nu cred ca as sari daca ar fi o situatie asemanatoare.....(instinctul de conservare :-P )

quick_5hifter 07-08-07 17:42

Quote:

Originally Posted by Andre3y (Post 1032536)
deci de aveam io masina si sa mio faca asa, fu**i capul lui, f**** m*** de cioara, el mare smecher stie sa ingure i-as fi scos dinti din gura cu livierul si-a sa nu avea prea multi :))))))

Faceai pe dracu', si voi ceilalti la fel....vai de **** voastra cati viteji din astia ca voi infunda puscariile....

PYT 07-08-07 18:02

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1034673)
Faceai pe dracu', si voi ceilalti la fel....vai de **** voastra cati viteji din astia ca voi infunda puscariile....

vad k ai apucat sa scrii tu inaintea mea...

numai stalloni si van dammi vad pe aici. va zic eu ce faceam/faceati/facea oricine in situatia in care vine din senin un tigan (k sa adaptam pt tara noastra) la tine cu ditamai ranga si incepe sa dea cu sete in masina ta (din fericire doar atat): te tirezi drq de-acolo cat mai rpd, treci si pe rosu. pe urma cand mai trece din adrenalina si sperietura initiala, poate te intorci si-l calci cu masina. si aici nu e vb de lasitate, ci instinct de supravietuire.

PS: tineti totusi cont k era si femeie la volan...

dolb 07-08-07 18:27

dadeam rpd inapoi plecam cu scartait sa il calc, il calcam si il taram pana ajungea la bordura si faceam burnout pe ouale lui

quick_5hifter 07-08-07 18:36

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1034673)

...sau spitalele / cimitirele, imi cer scuze de omisiune!

Ca bine zici, PYT!

Khalis 07-08-07 18:59

bravo, mah.... de-asta shi au atata curaj..... k shtiu k nimeni nu se baga shi nimeni nu riposteaza..... garantat.. chiar shi la tziganii noshtrii.... k daca ieshi repede la el ai avantajul surprizei.... asha... hai sa fugim.... shi dup-aia sa scoatem banii din buzunar... k ne-am obishnuit asha, nu?.... :evil:

mihai134 07-08-07 20:55

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1034709)
vad k ai apucat sa scrii tu inaintea mea...

numai stalloni si van dammi vad pe aici. va zic eu ce faceam/faceati/facea oricine in situatia in care vine din senin un tigan (k sa adaptam pt tara noastra) la tine cu ditamai ranga si incepe sa dea cu sete in masina ta (din fericire doar atat): te tirezi drq de-acolo cat mai rpd, treci si pe rosu. pe urma cand mai trece din adrenalina si sperietura initiala, poate te intorci si-l calci cu masina. si aici nu e vb de lasitate, ci instinct de supravietuire.

PS: tineti totusi cont k era si femeie la volan...

ar fi fost culmea sa zica vreunu ca se c*ca pe el de frik cand vedea ditamai cioara ca ii buleste masina :lol:

giubau_v8 07-08-07 20:57

pai prima data fugi..ca te temi pentru viata ta...din moment ce ala apare din senin si ia masina la rangi te gandesti ca poate omu nu are toata tigla pe casa si nu stii de ce poate fi in stare.....daca poti sa iesi cu masina de acolo iesi...daca nu dai peste el si iti faci loc sa iesi..sau castigi timp....dupaia e altceva..daca nu te tine..sun 2-3 prieteni sii ii dai o mama de bataie sora cu mopartea..si apoi chemi politia sa recuperezi pagubele nu?....eu unu asa as face

alexalfa 07-08-07 22:56

Pentru o femeie s-a comportat admirabil, nu s-a pierdut cu firea si a luat decizia corecta sa nu coboare din masina unde beneficia de o relativa protectie. Poate scapa mai usor daca cel cu masina din fata sa facea un pic de loc. In orice caz pagubele sunt acoperite de asigurare. Daca-l lovea cu masina se considera "legitima aparare" deoarece atacul a fost cu arma (alba) si premeditat (dovedit prin filmarea facuta in prealabil), injust si imediat. Nu este de dorit nimanui asa ceva dar este bine ca fiecare sa se intrebe cum sa actioneze in atare situatie.

MARI_NSL 07-08-07 23:00

dake era la volan . o femei daia . mai nb :)) de se dadea jos . si il alerga cu poseta :))=))

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning