![]() |
Re: Filmarea TV
Da, veneau dar nu mai comentau cum au comentat acum. :boxing:
|
S-a facut ceva ilegal ????daca au facut cerculete pe drum public a avut dreptate garda dar daca nu dau decat din gura !
Singurul lucru de care se puteau lua, e acela ca ati deranjat linistea publica, in opinia unora ! atat ! |
Quote:
|
A-ti aprins focul cumva ??? de la cauciuc incins nu cred ca se poate apinde nici gratarul dar in fine :D
|
Nu vere, eu "m-am dus si m-am aprin tigara de pe caucic'u in flacari...."
Cum vere sa ziceti ca puteati sari in aer de la cauciucuri... cand toata lumea fuma in draci pe acolo... |
da,asta da bine ruvere:))))
|
din cate stiu parca pompierii dau amenzi pentru ca fumati in benzinarie...
|
Pai normal ca pompierii dau amenda ..... :D
|
macar sa ne dea pompierii amenda si sa scapam de gabori;):))
|
inca odata la tv;)https://www.youtube.com/watch?v=1q4b-cTgzLc
|
Hehe,aici la noi, in ziua de 1 ianuarie,de la ora 14.00 si pana la ora 23:00 s-au dat baietii incontinuu in centrul orasului,unde sunt 2benzi pe sens,deci 4 benzi...Politie nimic...,a trecut o patrula asa la caterinca pe la 5,astia s-au spart pt 20 de minute si apoi au revenit :D Masini de la batrana berlina pana la audi 80 quattro, mai multe Bimmere seria 3 ,loganuri,astra,o calibra,golf-uri,renault megane,clio etc :D Totul s-a spart cand a intrat un tip cu quattro intr-o masina parcata pe lateral si in max 2 minute a aparut garda... Nu cred ca la voi numai langa interex a fost distractie:D PS: Delete this if you consider it to be innapropiate.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
la interex nu au fost numai dacii. spun asta in vederea imbunatatirii parerii unora despre ce a fost in FIECARE seara la interex.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning