Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu.html)
-   -   dr.zozo se muta si in sibiu (https://forum.4tuning.ro/331-sibiu/47816-dr-zozo-muta-sibiu.html)

DR.ZOZO 15-08-07 01:26

Re: dr.zozo se muta si in sibiu

10 Attachment(s)
sal baieti:))
ceva nou? ca nu prea va dati drumul la cuvinte:))maine incep sa-mi duc masinile in sibiu,si incep amenajarea la firma.
ceva poze?
niste lucrari pe care le cam cunosc cativa.

BH09SSS 16-08-07 19:34

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 1039130)
cam slaba miscare aici pe sibiu,inca nimeni nu a zis ceva care sa ma incurajeze:(
voi avea cele mai mici preturi la piese si accesori marca FORD
si o forte mare gama de produse ptr orice slta marca,becuri ptr pozitie colorate ,agelice ptr orice tip.,xenon,huse,capace de la 13 toli pana la 17 toli,jante chrom,aliaj aluminiu,magneziu,si turnate care sant destul de scumpe.litere chromate ,cifre chromate.etc

Salutare doctore... in Oradea in afara de atelierul care il ai pe centura (la Scad), mai ai undeva vreun magazin sau unde ai de vanzare cateceva??? Felicitari pentru toate operele tale si bafta pe piata din Sibiu...

DR.ZOZO 18-08-07 16:33

salut baieti. zdreanta aia de om de la care am inchiriat spatiul in ultima zi mi-a zis ca nu mi-l mai poate da.ca i-a intervenit ceva ,cica. da da-l in masa ca acuma mi-am gasit unu si mai tare da inka nu mai zic la nimeni nimik pana nu ma mut in el,aia fiind in cateva zile.m-a lasat bulangiul cu masinile in strada,ca am adus tirul cu o parte din ele.abia mi-am gasit loc ptr ele.
treaba cu cheful ramane in picioare doar in alt loc
pe curand .

Bassu_SIV 18-08-07 16:50

poate gasesti o locatie mult mai buna....bafta

DR.ZOZO 19-08-07 04:21

am gasit spatiu azi ma duc sa batem palma,sper ca de data asta va fi ok:))
am sa revin cu detalii diseara

TIR 19-08-07 14:46

Pai ma si miram sa faci asa rpd treaba in SB :)) ca doar ii stiu de 2 ani ma tot ingrozesc de ei... ca iti fac surprize cand nu te astepti...

Clar daca deschizi ceva o sa fiu acolo si eu cu masina mea... Poate in sfarsit gasesc sa imi fac si mie cine ceva ce vreau si eu la masina.

DR.ZOZO 19-08-07 17:37

3 Attachment(s)
si iata noua locatie ,e la 4 km de sibiu in SURA MARE la Nr 705,chiar a sasea vila pe stanga cum intri in sura mare.e un loc super smecher nici nu ma asteptam sa gasesc asa ceva ,si magazinul si showrumul vor fi in acelasi spatiu.maine ma duc sami fac mobilierul,etc.
si va mai pun niste jante poate va indragostiti de careva:))

TIR 19-08-07 17:38

asta e spre sebes ?! in partea aia ?

Bassu_SIV 19-08-07 17:47

spre medias

TIR 19-08-07 19:02

Quote:

Originally Posted by Bassu_SIV (Post 1054437)
spre medias

Ms doar stii ca nu stau asa des prin sb si stau prost cu orientarea:))

DR.ZOZO 19-08-07 19:24

2 Attachment(s)
niste jante poate va indragostiti de careva:))

DR.ZOZO 19-08-07 19:31

2 Attachment(s)
omega in sibiu:))

bulldog_cox 19-08-07 20:35

Dr.ZOZO ai putea imbraca in piele un scaun de BMW e36,are piele alba originala de BMW...si trebuie schimbata....cam la ce bani?si pe cand ai putea sa il faci?

lexani 20-08-07 00:38

Super ca ti-ai gasit locatie in sfarsit! Idee e ca nu stiu de ce ti-ai ales chiar SURA MARE... care nu e tocmai in oras si nu iti poti face chiar asa o mare reclama! Spatiu e frumos si incapator dar ai fi avut mai mult succes cu ceva in mijlocul orasului... oricum asta e parerea mea si ma gandesc ca pentru cei care vor tuning de calitate bat drumul asta :)

DR.ZOZO 20-08-07 00:46

un scaun vrei sa-l faci sa-u toate?
si tre sa stiu exact cea ce vrei sa inbraci in piele,dupa acea vorbim de bani si cand ti-o pot baga in lucru.

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning