![]() |
Re: Oltcit vs Matiz
eh daca te dai si e in toanele lui ai mari sanse nu-l vezi in retrovizoare...asta ca o sa fie in paralel cu tine:lol: sau daca nu...la 1-2 masini max in spate;)
|
Matizul asta cred ca are sanse in fata oltcit-ului
http://www.informatiiauto.ro/extrem-...p-sid3916.html Sincer un matiz stoc nu cred ca are sanse,si am mers cu mai multe matizuri decat oltcituri,si noi 10000 de km si cu 130000 |
E de fapt chevrolet..da ma rog, e cam acelasi lucru:D
degeaba are 550 de cai daca nu poa' sa-i foloseasca...la viteze de peste 140 km/h cred ca o sa faca cum face si matizul stock;) |
Quote:
|
am putea sa postam o provocare la sectiunea de provocari sa vedem daca un matiz are vreo sansa
|
am avut oltcit....am mers cu vreo 3-4 matizuri......si sunt 93%(7% ii reprezinta soferu) sigur ca un oltcit face un matiz pe 400 de metri...chiar si oltcit de 1100.....tico e putin altfel...cunosc cazuri in care tico a facut oltcit TRS...avand in vedere ca tico are motoru identic cu cel de matiz(tico fiind mai usor)....singura diferenta este ca tico este pe carburatie si matizu pe injectie...
|
de fapt inainte ca matiz sa fie cumparat de gmc(chevrolet) era daewoo, oltcit, crek e o prescurtare de la OLTenia CITroen, cu alte cuvinte o "lupta" intre citroen si chevrolet, :D mai degraba sa se faca o intrecere intre un c1 shi spark, un exemplu dat:D
americani vs. francezi imi place cum suna:lol: |
1 Attachment(s)
O liniuta intre un Oltcit 12TRS si un Matiz.
Eu nu imi dau seama care a castigat :oops: |
Quote:
|
din cate se pare nu stiu daca oltcitul sau matizul sunt stock. din cate stiu pe matiz si pe tico se poate monta motor de damas... daca se monteaza pe un tico motorul de damas de 1000 cm3 nu cred ca mai are oltcitul sanse ....
|
Quote:
|
da. cand o sa aiba damasul motor de 1000cm2 si o sa fie pus pe tico,atunci o sa pun si eu un motor de alfa 33 pe oltcit. sa vedem care pe care. am oltcit si am avut si tico. am mers cu ambele. tico pierde pe distanta. la accelerare si la plecate e putin inainte. apoi adiooooo. cred ca e topic inutil. sa il inchida cineva. la ce se gandesc uni....daca matizul face oltcitul? ma bufneste rasul....
|
interesant........cand o mai vedem o intrecere legala dintre oltcit si matiz?
|
acum o ora m-am dat cu un matiz nou (avea vre 2-3 mi la bord),si pe vreo 200 m m-a facut cam la o masina.eu am 1100 si carb de dacie...deci m-am tinut destul de bine ,cu carbu de oltcit si pe 400 de metri il faceam,un trs il facea sigur,si posesorul matizului a recunoscut ca un trs il face ptr ca a avut si el.la mine cu carbu asta de dacie la 4 mii de ture imi dadea in nas,cu cel de oltcit eram deja in treapta a doua si era alta viata,dar o sa pun carbu de oltcit si atunci o sa si filmez :D
|
yo pot sa va dau un raspuns concret!!! azi ma dadui cu un matiz la aeroport si ma tinui de el foarte bine (cu motor 1.1 stock , cutie 4fr)...mazitul era in fata mea cu o juma de masina, iar soferul era cu experienta...deci yo zic ca daca aveam un motor 1.3 il faceam...parerea mea...!!! revin cu un cilp video...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning