![]() |
nu
sunt un pic sub 200km (nu mai stiu exact) .. nu e imposibil dar e nevoie de un motor mare
|
4 ore... 3 radare luate in primele 3 localitati de la iesire din constanta.. rezultatul? 50 in localitati 110 in afara (de frik)... oricum.. cine bate recordul de 3 radare luate intr-o ora? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
.
eu am luat 5 radare pana in Mamaia .. dar doar 1 amenda ,2 spagi si ultimii 2 m-au lasat in pace :D oricum in mamaia poti sa iei si 20 de radare pe zi
|
Mai beck, dar ambitios mai esti...incearca o jumatate de ora...eu zic ca potential ai dar nu esti destul de curajos...sau n-ai un Stratos de grupa B la indemana...ca ne aratzi tu recorduri!
|
Mercedes-Benz 500SEL 5000CMC V8 322+ 2XChip BRABUS - 400CP - Scos limitatoru ... vmax nu a fost atins inca .. facut din iesirea Bucurestiului pana in Constanta intra 50 - si max o ora si 5 min - 50 - 1:05 pe acolo viteza max prinsa 280 - 300 si 250 - 260 mers normal mers noaptea la ora 02:00 antiradar....
masina are 7000 RPM la 290 sau 300 .. era la 4700 de ture ( nu are linie rosie ) deci un 330 sau 350 tot ar duce ... cred :roll: sau ma insel :wink: :roll: |
Re:
Quote:
|
si marmota invelea ciocolata in staniol...sa zicem ca daca era autostrada pana la constanta era una...dar cand sunt doar 100km nu prea cred :D
|
100L are Rezervo :lol: facut plinu 35 - 40 % consum... pe la constanta mai era cam jumatate de rezervor ...
|
am sa bag un film .. cu ce poate masina asta :) acceleratie / viteza .. peste cateva zile .. promise :wink:
|
asta suna a SF,dar........pana nu vad poze ,filme,etc nushraman la parerea ca e cam ciudat rau de tot timpul......poate ma insel....
|
Asa e la 17 ani... ajungi la CT intr-o ora..... dai numa' 250... pe drumul \"excelent calitativ\" pe portiunea de dupa autostrada (mai ales zona cernavoda)... si asta si noaptea....
:blahblah: :blahblah: Problema de matematica: Quote:
dar, in rezervor la CT mai era juma de rezervor.... :lol: a draq matematica...... |
Quote:
LOL!!!!!! eu ma intre altceva.la 17 ani ai voie sa conduci un autoturism in romania??? sweet dreams,sweet dreams.....of of of...... |
realizati ca acum o sa spuna ca era tata-su la volan :lol:
|
e a lu` unchisu....a zis pe alt topic :)) =))
si din vara cica o primeste cadou =)) ; :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning