![]() |
care ma ia si pe mine??pun bani de benzina....
mishto imaginile de mai sus... |
pai o sa vedem noi la fatza locului pana atunci mai e destul timp si nu e bine sa ne facem planuri ca tziganu.
|
loool dar ce facem pe 10 iulie cand ne intalnim cu toti??? :lol: mergem si noi undeva sa bem undeva sau?? :lol: :lol:
|
Da sunt 100% de acord cu intalmirile astea.Dar sper sa fie si in vest pe undeva:Arad,Timisoara.
|
:lol: :lol: :lol: lool intalnirea va avea loc la bucuresti.. :wink:
|
Da dar sper ca urmatoarea sa fie la Timisoara.Eu sper...
|
lol :D la timisoara va fi pe 10 aprilie etapa si daca vrei vino acolo!eu zic ca o sa fie destula lume!
|
Dupa cum am mai spus o sa fiu acolo o sa si particip chiar daca ar fi gazul sa imi imping masina.HAHAHAHA
|
Poate dupa cursa sa stam la o bere......
|
in timisoara vrea sa organizez eu o intalnire in august, ceva mai mare.
incerc sa aduc si lume dine ungaria, austria, germania si poate si firme de tuning sa iese un eveniment mai mare :-) sa vedem ce iese. |
Asta ar fi un lucru bun avand in veder ca si pe aici sunt multi impatimiti ai masinilor.
|
a fost deja in sept. o intalnire in timisoara si erau cativa si din arad.
cand stiu termin fix am sa scriu si sper ca o sa vina cati mai multi :wink: |
mey cum sa va explic eu ca si in cazul intalnirii de la buc nu ma pronunt tocmai pt ca aiai vad posturi de la persoane care au cate 1 post sau doua pe forum si nu am avut nici o treaba pana acum.... asa ca daca eu vin la intalniri o sa v tot cu cei pe care ii stiu deja nu pt ca asa vreau dar pt ca asa o sa fie.... ca de fiecare data pana acum.... oricum.... cand se anunta ceva spuneti-mi si caci tot ce e posibil sa apar si eu
|
eu sper sa vina toata cu sau fara activitate pe forum...dar ar prinde bine niste subiecte noi si interesante si mai multa implicare serioasa din partea celor mai noi...sau vechi!sper sa nu se inscrie ca vin unii,numai asa,sa zica ...ci chiar sa vina...va asteptam!
|
As veni si eu dar vara asta liceenta si tot tacamul.De aia am zis ca mi-ar conveni daca ar fi ceva si la Timisoara ca e mai aproape.Intelegeti si voi ce vreau sa spun...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning