![]() |
Re: Peugeot 308 RC Z Concept
arat chiar f bine...dar sa speram k o sa arate cat de cat cu conceptul...k in genera difera designul real cu ala de concept
|
frumusel conceptul
dar prefer noul tt fiindca nu mi-a placut nici odata peugeot.. ... doar 406 coupe este singurul model care ma atrage din gama peugeot.. |
Foarte tare masina...sa o vedem in productia de serie cum va arata.
|
super tare masinuta
|
singura chestie care nu-mi place sunt proportiile....parca botul este prea mic si spatele prea mare..in rest este ok,superb!!;)
|
uhm ... mkay ... nu observa nimeni o usoara asemanare?
http://www.lexus.com/lexus-share/ima...ior/g_ext8.jpg |
deci...a inceput sa se fumeze iarba la peugeot...a iesit bine rau...si bordu e criminal
|
seamana cu mai multe masini acest Peugeot.. e un fel de Dodge Demon in varianta europeana :-)
|
Quote:
Poate doar pe hartia proiectantilor, nu stiu cat de adevarat ar fi in realitate, ma refer la faptul ca cine ar da un TT pe un "ceva" asemanator cu TT-ul?:rolleyes2 |
superba masina iti dai zeama ce agati cu asta... :d
|
faina masina......destul de puternic motoru de 1.6 cat si consumu destul de bun pt puterea lui
|
zici ca e racheta ..................tare
|
fain concept.......
|
ink o masina care ar iesi car of the year la comuitatea gay.. la dorsalu ala lungit.. nici nu m-ar mira.. defapt toate CC-urile de la peugeot is departe de a fi frumoase.. la fel si asta..
|
Masina e super! Nici nu cred ca va mai trebui sa faci tuning pe ea :D Jante de 19", cauciucuri de 245... motorul de 1.6 super dopat... incepusem sa cred ca si-au pierdut imaginatia astia de la Peugeot, dar uite ca nu a fost asa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning