![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
ohoo... tot iti citeam statusu si nu intelegeam :D vii in forta mare
felicitari stiu ca asteptai de mult timp momentul asta ! |
Quote:
sa stii,chiar il asteptam de mult intrebase cineva mai sus de modificari .. un cip si niste serpisori primeste deocamdata la mine nu e ca la altii , tati vreau turbo , ia fiule :) so ... o sa dureze, dar usor usor ma gandesc ca o sa iasa ceva tare |
Sa o stapanesti sanatos si sa o faci exact cum ti-o doresti!!! Mult succes!
Pup.. :-P |
Quote:
in cazul acesta sa ma scuzi Nasi...atat pe mine cat si pe Florin...:P |
Felicitari Copilu'
la mai mare :) |
am citit primul post al tau si m-a impresionat sincer cu cata dragoste ai scris totul.....sper sa ai parte numa de fericiri alaturi de baba ta si sa iasa cum vrei tu
|
2 Attachment(s)
bro..yo zic tot alb :) si o joaca mica cu viniluri :D
|
Mov Sant0S ... incearca sa faci ceva mai unic .. iar daca e albastru-movuliul la care ma gandesc o sa fie mortala masina ...
Bafta cu proiectul si sa nu ai parte de incidente cu el ... |
Quote:
o sa ma uit pe culori :P ori albastru movuliu ca a lu raz`u ori o nuanta de portocaliu gen murcielago :) o sa fac in photoshop cateva variante ca idee oricum , mersi ptr sfaturi si ganduri .. m-am indragostit rau de tot de fieru asta vechi de 22 de ani :D |
Quote:
la cate masini sunt in tzara cu M :D nu se supara nimeni..believe me :D M1310 :D |
Quote:
daca aveam M3 dungile alea erau prima modificare pe care i-o faceam :rolleyes2 |
Multa bafta cu masina santos , asteptam vesti noi .
|
sa o stapanesti sanatos ! sanatate si benzina sa fie !!!
|
santos sa o stapanesti sanatos...o sa iasa o bijuterie...dar oricum...Santos e Santos.. si va fii ceva unikat;) keep up the good work :)
|
singura culoare care as pune-o pe un urs ... e pe unele masini din marca Fiat, mai ales pe Punto am vazut-o
un fel de portocaliu perla.. cu niste nuante de rosu inchis asa...e extraordinar de frumoasa si pun pariu ca pe un urs ar da extraordinar de bine.. poze cu vopseaua n-am gasit , o sa caut.. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:46. |
- Copyright 2026 4Tuning