![]() |
Re: Carei - Mashini de prin Carei
stii ce fast_wheels : m-am uitat si eu la forumul masini TARI din sm,si am vazut o multime de masini stoc,asa c nu te lega de careieni! sper ca pricepi
|
Re: Carei - Mashini de prin Carei
bine bah, dar is o gramada de masini de te caci pe tine. Tunate , nu stoc, da? masini de prezentare si masini cu putere: burn, cerculete, drag, drift, is destule, nu stiti voi sa le vanati
|
Re: Carei
salut sunt si eu din carei :D
|
oky ... nu-mi sariti in cap... e doar o sugestie.
nu sa va descurajez ... dar de ce ar trebui sa apara carei, distinct la orase ? adica .. e un oras destul de mic, si nici in satu mare care e oras mai mare nu e chiar asa mare activitate. sectiunea de satu mare e deja creeata, va faceti o subsectiune acolo, cu masini din carei sau ma rog ... si ar fi ok. parerea mea. |
ceva club auto prin carei ieste? sau este in devenire? mult respect
|
URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii. Se cauta: Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator. Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC. O mica informatie, avem proaspat infiintata filiala Satu Mare. Mai multe detalii pe messenger. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning