![]() |
Re: Salutare Membrii N S L!
E neste treburi aici respect NSL prieteni stiu de ce he he he
|
Mda, acum m-ati lamurit...
Oricum, urata faza, sa-ti dea mr-u cu picioru' si sa vii la "fraerii" de noi... Ma rog, nu sunt in masura sa judec eu:rolleyes2 |
@ George: Nu am venit la "fraerii" de voi, si nu mi-a dat nimeni cu piciorul. Am venit pentru ca mi-ar face placere sa fac parte din club. Va deranjeaza chestia asta??
|
Fratele meu, pe mine nu ma deranjeaza nimic, stai linistit ;)
Nu eu fac inscrierile in club, deci nu am nici un drept sa te judec... |
@ George: Aici la "fraierii" de voi m-a adus "fraierul" de HAI-u', cu care de altfel sunt si foarte bun prieten
|
Quote:
|
@mari4speed: Nu ma cert cu absolut nimeni, doar am lamurit cum stau lucrurile, doar atat
|
.........cum stau lucrurile?daca te ai lamurit. Nu l mai baga pe HAI-ul la inaintare si nu mai interpreta.
-Sa te vedem in seara asta la intalnire....... |
Quote:
|
Cred ca a zis Florica totul....nu isi mai au rostul alte discutii!
|
-Nu mai fiti rai......si eu m am strambat putin citind.....dar am vorbit cu SorinHAI si am inteles despre ce e vorba.......si eu am inteles exact ca voi in prima faza dar .....o sa intelegeti si voi mai departe.
-Esti bine venit pustiule..... |
Quote:
|
Bun venit si din partea mea... am auzit k ai un Ursulache... :D Te vedem vineri la intalnire??
|
Quote:
Inca nu stiu daca am cu cine sa ajung la intalnire. Da-mi cateva detalii despre intalnire, te rog. Multumesc |
Quote:
Si apropo , La multi ani ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning