![]() |
Re: 1970 Mustang fastback
Tefrus, tot respectul pentru ceea ce vrei sa faci si-mi cer scuze daca s-a interpretat aiurea ceea ce am intrebat. Iti doresc multa bafta in ceea ce vrei sa faci.
Off topic: pe un forum se mai gasesc si habarnisti care-si dau cu parerea - asta e rolul unui forum, sa mai invatam si noi cate ceva de la cei care din 3 poze isi dau seama ce comoara zace acolo si cei care au restaurat o gramada de astfel de "epave"(asta e cuvantul pentru stadiul ACTUAL al masinii). Asta nu inseamna neaparat ca ne umflam Daciile cu fibra si visam ca avem Mustang-uri. |
Np...
Pentru unii masina si in starea asta chiar inseamna ceva Un an am cautat mustang pentru proiect si daca tot aduc 67 ..aduc si 70 ca are loc... |
S O L D :)
|
cunoscatoru' a zis PREZENT se pare, deci topic hexpiratus :lol: :oops:
succes la restaurare :wink: |
Again for sale...
Am rezolvat si cu shippingul... 2300 $ cu shipping si transport pana in portul Baltimore de acolo in NY si din NY spre Europa (in container de 40" cu inca 3 masini)... cu vama, documentatie export, navlu, BAF , CAF , ISPS,taxa securitate port, descarcatul containerului in portul Constanta, aducerea la rampa... Am vorbit si la Ford in state si am rezolvat si cu titlul de proprietate |
Si pana la urma in ce banuti te duce sa o aduci pana acasa?? :)
|
Pai 70-ul 2300 $ cu toate platite...
|
Quote:
ai gresit ceva, lungimea containerului sau..are cumva 2 nivele? Magos..tradezi GTO-ul..pt un 'Stang? :twisted: :twisted: |
E de 40" ....lungimea e de 12 m :) si da...e si cu doua nivele :)
|
Quote:
Ai tinut minte...:P |
1 Attachment(s)
:))) tare
|
Oricum, ideea ta este prea buna..
Mi-e teama de taxele de omologare... Cat duc?? :( |
auzi de unde ai luat masina si cit ai dat pe ea? te intreb pt ca din ny in germania costa vreo 600-700 drumul , nu stiu care e regimul la epave. si sincer nu as fi luat niciodata masina aia sa o reconditionez in ro ... din simplul motiv pt ca nu o sa iasa niciodata ca una reconditionata in state. cred ca daca o luai reconditionata acolo te duce mai ieftin decit sa o faci aici.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning