![]() |
Re: Intrebari si iar intrebari
ajutati-ma shy pe mn unu din iasi cu un numar de telefon al unui electrician mai bun !!! am probleme la usa stanga spate cu inchiderea centralizata sshy cu senzorii de parcare :( AAA shy in sf o veste buna mi-a adus finala borla de cielo :D Multumesc anticipat
|
Salutare.De la ce a plecat si unde sa ajuns :lol: .Ce vroiam sa va spun este ca nu mi-am mai luat cielo mi-am luat opel astra caravan:-P oricum multumesc ptr intrebari si acumma mut la membrii opel :-P :lol:
|
bafta cu noua masina !!!! :D
|
Si cat te-a costat pana la urma finala de inox?
|
3 380 000 finala romcat borla :D cu 5 ani garantie !!!
|
Foarte bun pretul... e inox, nu? Montajul cat te-a mai costat?
|
inox de cea mai buna calitate pot sa zic , adik asha mi-au spus cei de akolo + ca am mai luat shy un ornament de ala , cum s a zic pt tzeava finala shy am dat shy pe ala 500 000 dar tot 5 ani !!! Montajul a costat 300 000 la daewoo service , dar sincer mi se pare mult pt 5 - 10 minute de lucru , ca atat a durat !!!
|
Da, pai ti-a luat banii pt manopera pt 1 ora tehnologica... asta e, ai nevoie de rampa ca sa schimbi toba mai comod. Si sincer, decat sa ma bag pe sub masina si sa ma chinuiesc o ora, mai bine dau 30 ron si o fac mecanicii la service.
Per total e f bine, te-a costat destul de putin pt o toba de inox. Daca nu o lovesti, nu are moarte toba aia... si asa, o poti suda si gata. |
da mi-au zis cei de la service ca , dak o lovesc treaba mea , dar o sa fiu f atent !!! sunt shy eu incepator :D
|
Da, pierzi garantia daca o lovesti, dar eu nu cred sa atingi cu toba pe undeva... E pusa destul de sus si e bine protejata, nu e ca la Dacie...pur si simplu aruncata acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning