![]() |
Re: bag si yo o poza cu Dacia mea
in legatura cu dacia ta:spatele super mai ales jantele,insa parerea mea,dajos chestia aia de pe plafon decupazi spoileru shi pui semnalizarile acolo unde erau locul lor iar acolo unde sunt semnalizarile acum pui shi u proiectoare.parerea mea
|
1 Attachment(s)
o sa arate cam asa dak iti place;)
|
Quote:
|
Quote:
|
urmatoarele poze vor fi cu interiorul....dupa ce ii schimb bordul
|
Quote:
|
Quote:
in ahara d jantele care le are p masina mie unu nu prea imi mai place mai nimic la dacia asta da apare cate un cotetar dinasta care a uitat d unde a plecat si ma enervez rau ......... |
in sfarsit am reusit sa montez si bordul de Astra F.Acuma urmeaza sa o duc la un electrician sa-mi faca legaturile si peste cv timp o sa incep modificarile la interior spate.Maine cred ca voi face niste poze cu noul bord.
|
Quote:
|
Quote:
|
imi permiteti sa-mi dau si eu cu parerea..?:D da-i jos bara de pe fata...fa-o ceva stil gordini:Dcapota e ok..dar nu-i sta bine cu bara aia pe fata:)...succes
|
5 Attachment(s)
noah niste poze cu bordul.....ceea ce am stiut eu sa-i leg azi au fost farurile si stergatoarele....restul depinde de electrician cand vine din concediu....deja e programata la un electrician :)
|
Quote:
|
bordul e de Opel Astra F model `92 si o sa urmeze modificarea banchetei spate in curand
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning