Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   bag si yo o poza cu Dacia mea (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/47326-bag-yo-poza-dacia-mea.html)

bt02ffa 08-08-07 11:03

Re: bag si yo o poza cu Dacia mea

in legatura cu dacia ta:spatele super mai ales jantele,insa parerea mea,dajos chestia aia de pe plafon decupazi spoileru shi pui semnalizarile acolo unde erau locul lor iar acolo unde sunt semnalizarile acum pui shi u proiectoare.parerea mea

bt02ffa 08-08-07 11:08

1 Attachment(s)
o sa arate cam asa dak iti place;)

valy_cool_16 08-08-07 18:45

Quote:

Originally Posted by 63juv (Post 1029395)
toti postati la dacia tuning si masinile sunt vai` mama lor :))nimic schimbat.....stoc. pai asta nici trasa de un LAMBORGHINI nu ajunge la 200 KM/H.. PS: se descompune:)) iti sare o aripa alea alea. daca ai pus tu un eleron crezi ca ai facut tuning ?:))

aia q lamborgini chiar a fost buna sa stii HEHEHEHE:lol:

Mihai-TDL 08-08-07 23:04

Quote:

Originally Posted by bt02ffa (Post 1035868)
o sa arate cam asa dak iti place;)

Arata hidoasa asa... Si eu ma chinui sa caut o solutie pentru semnalizari... Cu pozitiile o rezolvi usor, dar cu semnalizarile e mai nasol...

!Choco 09-08-07 20:47

urmatoarele poze vor fi cu interiorul....dupa ce ii schimb bordul

bt02ffa 09-08-07 21:13

Quote:

Originally Posted by Mihai-TDL (Post 1037157)
Arata hidoasa asa... Si eu ma chinui sa caut o solutie pentru semnalizari... Cu pozitiile o rezolvi usor, dar cu semnalizarile e mai nasol...

adik zimi shi mie ca nu imi dau seama cum adik cu pozitile o rezolvi shi cu semnalizarile nu?doar sunt in acelasi corp.daca o rezolvi cumva vreau shi eu o poza poate modific si pe a mea.ms mult

morcov_ssl 11-08-07 19:59

Quote:

Originally Posted by 63juv (Post 1030393)
pai ma....anul de fabricatie spune tot.daca o pui pe rampa si te uiti pe sub ea ai sa vezi minunea :D am avut si eu dacie si cunosc fenomenu ! (Acum am opel calibra) sincer sa fiu eu nu as baga bani in acel cotet...

bine mah cotetare k u ai ajuns la calibra ..... si ai cam uitat d unde ai plecat xda aduti aminte d cate ori tea scos dacia din k.t si hai sa vedem mai tarziu cat o sa te scoata si calibra.... eu in locul tau sa fi avut calibra si sa ma faca unu cu un "cotet" d dacie as trage imediat p dreapta si ias da foc

in ahara d jantele care le are p masina mie unu nu prea imi mai place mai nimic la dacia asta da apare cate un cotetar dinasta care a uitat d unde a plecat si ma enervez rau .........

!Choco 17-08-07 18:39

in sfarsit am reusit sa montez si bordul de Astra F.Acuma urmeaza sa o duc la un electrician sa-mi faca legaturile si peste cv timp o sa incep modificarile la interior spate.Maine cred ca voi face niste poze cu noul bord.

Mihai-TDL 18-08-07 00:43

Quote:

Originally Posted by bt02ffa (Post 1038784)
adik zimi shi mie ca nu imi dau seama cum adik cu pozitile o rezolvi shi cu semnalizarile nu?doar sunt in acelasi corp.daca o rezolvi cumva vreau shi eu o poza poate modific si pe a mea.ms mult

Ideea mea in legatura cu pozitiile era sa le pui tot in faruri... Am vazut la mai multe masini, dar cu semnalizarile e cam nasoala treaba, ar trebui niste semnalizari mai rotunjite care sa se potriveasca in bara asta...

ynp_46 18-08-07 14:20

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1018978)
inca 2 poze.....si mai bag cand termin episodul 2 de tunareala

Spor la lucru si ai grija mare de tot, ce o sa ii faci, parerea mea daca vrei sa ii faci un aerograf:shock: :twisted: ar fi mortal:rolleyes2

Preparatul 18-08-07 14:49

imi permiteti sa-mi dau si eu cu parerea..?:D da-i jos bara de pe fata...fa-o ceva stil gordini:Dcapota e ok..dar nu-i sta bine cu bara aia pe fata:)...succes

!Choco 18-08-07 15:02

5 Attachment(s)
noah niste poze cu bordul.....ceea ce am stiut eu sa-i leg azi au fost farurile si stergatoarele....restul depinde de electrician cand vine din concediu....deja e programata la un electrician :)

ynp_46 18-08-07 18:37

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1053141)
noah niste poze cu bordul.....ceea ce am stiut eu sa-i leg azi au fost farurile si stergatoarele....restul depinde de electrician cand vine din concediu....deja e programata la un electrician :)

:D De ce masina e bordu` ala?:-) hai ca e frumos, bafta ai grija de masiuta:D

!Choco 18-08-07 19:44

bordul e de Opel Astra F model `92 si o sa urmeze modificarea banchetei spate in curand

G0rdy 23-08-07 15:58

Quote:

Originally Posted by !Choco (Post 1053352)
bordul e de Opel Astra F model `92 si o sa urmeze modificarea banchetei spate in curand

zici ca e pom de iarna bordu ala cu atatea lumini aprinse...:shock:

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning