![]() |
Re:
Quote:
|
pusca
1 Attachment(s)
Pusca cu aer comprimat COMETA, model C300: calibru 5,5mm, viteza 220m/s, lungime totala 1120mm, greutate 3,4kg.
Pret: 5.200.000 lei in magazin!!! Tu zici ca ai modificat-o la 190m/s?!?adica merge mai prost? si pret 6 mil,cand noua(nemodificata) e 5,2 mil ??? Care e afacerea,ca nu am prins ideea? |
Re: pusca
[quote=\"XTACY\"]Pusca cu aer comprimat COMETA, model C300: calibru 5,5mm, viteza 220m/s, lungime totala 1120mm, greutate 3,4kg.
Pret: 5.200.000 lei in magazin!!! Tu zici ca ai modificat-o la 190m/s?!?adica merge mai prost? si pret 6 mil,cand noua(nemodificata) e 5,2 mil ??? este vorba de luneta(sare de 100$),si este modelul NIKEL,cu pat de lemn natur,care a fost importat in romania in serie foarte limitata.asta e AFACEREA. |
ahh...de mic mi-am dorit o pusca cu pat din lemn natur...e o chestie...sa simti lemnul ala in timp ce tragi in cutii de bere, animale nevinovate sau \"pagagalul\" vecinei...ati luat-o razna frate
|
Re:
de mic copil mi-am dorit sa pun pe tricicleta o emblema cu JAGUAR,sa am geamuri electrice,si sa gonesc cu 250km/h.
|
inca de actualitate.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning