Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   McLaren GTR F1 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/4727-mclaren-gtr-f1.html)

B 68 VLD 19-04-05 22:00

Eu daca as fi miliardar in euro as da banii aia pe o masina dar nu pe un McLaren! Nu pt ca nu ar fi o super masina ci pt ca sunt fan inrait Ferrari si asa vreau sa raman pana ma duc in cosciug. :D

im570rm 20-04-05 17:03

Re:

cine te-a pacalit ca mclaren f1 are 11,5 secunde 1/4mile?

masina merita numai daca ai 2 blonde gemene linga tine:D cum n-am 2 blonde ma lasa rece

Nu incap 2 blonde in masina aia :D:D

Ontopic,ash prefera de 1000 de ori mai mult un skyline de vreo 1000 de cai in locul astea:)

Ciro_zel 20-04-05 17:21

Eu stiam ca Mclaren F1 are 3 locuri..unul in fata plasat central si 2 in spate..de acolo cred ca vine aluzia cu 2 blonde :lol:

200SX 20-04-05 17:43

am votat foarte buna , pentru ca este o masina excelenta dar din pacate nu mi-o pot permite.

Grecu 20-04-05 23:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"200SX\"
am votat foarte buna , pentru ca este o masina excelenta dar din pacate nu mi-o pot permite.

Nu esti singurul :lol:

tre 24-04-05 00:31

in primul rand e o masina frumoasa, are acel je-ne-sais-pas englezesc care te face sa te indragostesti de ea. :D

nu 'tzipa' dar iti dai seama ca poate. arata bine din toate unghiurile si e una dintre putinele masini careia nu i-am gasit acele mici scapari la design de care 'sufera' o groaza de masini frumoase.

e foarte performanta. e destul de practica pentru ce se vrea a fi, iar treaba cu scaunul pe mijloc mi se pare o idee foarte buna.

am votat 'excelenta'. daca as avea banii, sunt destul de sigur ca i-as da fara nici o urma de regret.

Edd 20-05-05 14:26

ohohoho.... daca ash fi miliardar in euro cum au zis altii...pfoai da o luam fara nici o urma de regret cum zicea shi \"tre\" dar bine inteles prima data ash cumpara un ferrari enzo....( sunt innebunit dupa marca asta ) apoi un veyron...pe urma un meclaren f1 si dupa aia skyline s.a.m.d.dar acum sa presupunem ca am numai 2 mil de $ ash alege fara ezitare enzo..... e o bijuteri de mashina nu se compara cu nici o alta...
porsche..nici nu ma gandesc dintotdeauna am urat porsche ca sunt o concurenta ptr ferrari :P la F1 ....dar atat ca in rest un porsche (orice porsche) nu poate intrece un enzo....

Ferrari 4 life(enzo de preferat dupa cum am argumentat mai sus :D )

eEnzo0 03-06-05 02:18

daca vrei masina mai tare ca McLaren F1 iti iei cu 40.000 usd Ultima Gtr....e cea mai rapida masina stock la ora actuala.......pe sfertul de mila.....si la banii astia....si la cum arata....eu is Pro Ultima Gtr....arata mortal masina..si cand te gandesti ca e un kit car

orlando 04-06-05 20:23

nush daca incape indoiala ca este excelenta...este bestie pe 4 rotzi poate vedem vreo tranta intre ea si SLR ar fii kiar ceva frumos ca si asa BMW si MERCEDES sunt rivali de moarte
in orice caz 2 bijuterii de mashini da nu ai ce sa faci cu ea in romania la gropile din bucureshti cred ca are o garda la sol...
oare in ce viatza voi avea si eu asa o bijuterie da nu cred ca m-ar tzine inima sa ies cu ea prin orash din 2 motive...
1-riscul unui accident
2-la asa un demaraj ma mai dezlipeshte careva din scaun? :D :D

LEXUS 05-06-05 22:39

este o masina DE AUR..LA PROPRIU.....pt cunoscatori...
la 10 ani vechime inca mai este in cartea recordurilor..din cate stiu eu...si asta spune ceva despre masina .

si nu mai spunetzi k dk ati aveajdemii de mil de $.....v-ati cumpara o asemenea masina..cu siguranta..altfel ati vedea situatia atunci..

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning