![]() |
Re: Accesorii pentru jocuri
am vazut si eu unu in cluj la media galaxin la 11 milioane
pedale din aluminiu schimbator cromat.... |
Re: Live for Speed
Quote:
|
E destul de greutz la inceput cu g25 da e sooper mai incolo dupa ce va obisnuiti cu el G25 RULEZ!!!!!!:X:X:X:X
|
Am shi eu un volan Trust shi merge destul de bn
|
eu am un volan de dacie, gti, la care am lipit un cablu usb. ca pedale, folosesc niste papuci mai vechi prinsi pe un ax de role. ca schimbator manual in 6 trepte folosesc o furculita infipta intr'un pepene. merge perfect.
acum serios vorbind, g25 e cel mai meserias volan. urmat de momo. eu am strans banii pt un g25 si i'am cheltuit pe altceva...acum regret.... |
trebuia sa mergi la flanco ca au preturi plate.. ieseai mai ieftin si ramaneau si bani de volan :lol:
|
la mine clasamentu' sta cam asa
1.(frex,etc de 1000+euro) 2.G25 3.Driving Force Pro (cum am eu, e la fel ca g25 numai ca nu am ambreiaj si schimbator in H cu toate ca mi-am pus eu) 4.Momo 5. .... |
Quote:
|
Am vazut ca tot vorbiti de volane :D , am si eu un logitech g25 , ziceti niste simulatoare faine :D in afara de lfs .. ms
|
Le-am incercat pe toate dar eu recomand: Richard Burns Rally, iRacing, netKar PRO v1.0.3, LFS, Grand Prix Legends, NASCAR Racing 2003 apoi cele care se bazeaza pe acelasi simulator: GTR1, GTLegends, GTR2, RACE etc...
Aici ai o comparatie intre simulatoare: http://en.wikipedia.org/wiki/Compari...ing_simulators |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning