![]() |
Re: matiz sau golf 2?
ha! mai degraba dacie...
|
as alege matizu deoarece este mai noua masina si daca se strica se poate repara usor sa nu mai zic si de consum
|
taikmiu.....ms pt sfaturi
|
de ce s-ar gandi un om in toata firea la o masina atat de veche?
|
credeti bn,nu tot bn :D
NOTA MODERATOR : Din moment ce vezi ca ti-a fost sters postul pentru ce insisti?Am sa las postul ca avertisment |
nu stiu cat ai da pe matiz...dar sigur gasesti si un golf 4 la un pret acesibil...sa zicem 7-8 mii de euro..unul bun..nu foarte bun..dar..e mai fain decat amtiz..dar dak vrei parerea mea in legatura cu ce masina sa alegi intre matiz si golf 2 alege amtizul frate..am avut golf 2..l-am vandut in 4 luni...mi-a scos peri albi in cap...akum..e legerea ta.! succes
|
Eu am de vanzare daca te intereseaza un matiz 2004 cu 86000km la 2800 de euro, vezi anuntul meu la zona comreciala Tulcea
|
Ce parere aveti Super Nova sau Matiz?
Porsche 924 sau Bmw ursulet seria 3 din 88? |
depinde pt ce ! personal as alege nova si urs dar nu are treaba cu topicul
|
Quote:
bugetul disponibil ? , ce face masina in cursul unui an ? , pe ce drumuri merge ? , citi pasageri zilnic ? , cam ce cunostinte / posibilitati tehnice ai tu sa poti sa-ti faci intretinerea uzuala ? , vrei sa-ti faci casco sau nu ? , unde o parchezi ? , (bloc/strada sau casa / curte / garaj ?) asta daca nu ai postat ca sa te aflii in trb... |
se poate inchide..ms;)
|
mah eu as prevera golful ai o siguranta mai bun in el decat in matiz parerea mea
|
Quote:
tot personal: urasc la matiz montantul de la parbriz si plafon care e tabla goala si trece exact in dreptul tamplei (stiti , tampla stanga e cam mortala in caz de lovitura). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning