![]() |
Re: Kit Tuning Exterior Tico
3 Attachment(s)
astea sunt pragurile. nu se vede prea bine pentru ca nu sunt vopsite, dar o sa pun si cu ele vopsite, marti.
|
elegant si finutz .... bravo braconieru ... spor la treaba ...
|
3 Attachment(s)
cam asa arata
|
Sunt foarte dragute ,totusi parcaam vazut ceva de genul asta'' de gata ''.
Asteptam restul ! |
restul o sa fie bara spate, care nu stiu in cat timp o sa o gat pt ca sunt cam ocupat, niste jante pe 12" de aluminiu si o suspensie sport.
|
misto braconieru.... spor la treaba si cu barile ... si daca mai auzi de niste jante pe 12 anunta-ma si pe mine !!
|
braconieru , ai un pm
|
jante pe 12" eu as putea aduce dar nu aduc pt ca nu sunt sigur ca o sa la vand, pt ca trebuie montate cu flanse. o sa dau mai multe detali despre jante de 12" cand o sa le montez eu pe ale mele.
|
vezi ca pe tico merg cele de Mini , modelul vechi . si snt pe 12. cauta pe net si o sa vezi/// 4x 114.3
|
braconieru cat m-ar costa daca mi-ai aduce o pereche de jante pe 12" ? 4 x 114.3
|
3 Attachment(s)
topser: eu de mini imi cumpar, ca numa de mini am gasit pe 12". Daca se potrives la prindere e bine daca nu, fac flanse, numai ca daca le cumpar pe care le vreau eu (cele din poza), va trebui sa fac niste distantiere pt ca au ET de 16 si nu ies de sub aripa cat vreau eu.
razvan24: sa sti ca se ridica pretul destul de mult pt ca este licitatie (www.ebay.de), eu dau maxim 240eur + 40eur posta pana la omu care le cumpara in germania, daca le iau mai trebuie sa plates transportul in tara care si ala poate mai este 50eur. O sa dau mai multe detali duminica dimineata pt ca atunci e gata licitatia si atunci o sa stiu pretul lor fara transport in tara. |
cele de mini merg perfect pe tico . are un baiat de aici , Antonyo20
|
bine braconieru ... anunta-ma un pret final .. si vedem ce-i de facut !
|
am pierdut. o sa vad ce mai fac in continuare.
|
Ma intereseaza si pe mine ceva praguri si ceva tobe si ce va pt tico ......spoiler si de alea [email protected] este id-ul me.......
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning