Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Bicaz (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/46781-bicaz.html)

Larisa 25-08-07 23:12

Re: Bicaz

Hm...si eu nici nu stiam de sectiunea asta! :shock: Noroc ca ma anunta altii! Mai baieti, in Bicaz ii cunosc cam pe toti pasionatii de masini. O sa pun niste poze si filmulete in zilele care urmeaza, k sa va faceti o impresie despre pasionatii cailor putere din acest oras! Ms Aline ca te-ai gandit si la noi:lol: ! Apropo..maine e ziua orasului! :rolleyes2

stefan_88 25-08-07 23:30

asteptam cu cea mai mare placere pozele si filmuletele ...:)....

buddy_lexx 26-08-07 15:54

in sf activitate si pe Threadu` dedicat celor din bicaz..! ma bucur s vad asta..:D
asteptam sa vedem si noi cva poze cu masinile d prin bicaz

Ali_ump 28-08-07 11:37

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1064079)
Hm...si eu nici nu stiam de sectiunea asta! :shock: Noroc ca ma anunta altii! Mai baieti, in Bicaz ii cunosc cam pe toti pasionatii de masini. O sa pun niste poze si filmulete in zilele care urmeaza, k sa va faceti o impresie despre pasionatii cailor putere din acest oras! Ms Aline ca te-ai gandit si la noi:lol: ! Apropo..maine e ziua orasului! :rolleyes2

Ia uite cine a aparut pe aici:D Hai cu pozele si mai povestim;)

ByAlin 29-08-07 15:47

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1064079)

de preferat sa le pui fara nr de imatriculare(daca nu ai acordul proprietarului);) ;) ;)

Ali_ump 30-08-07 16:00

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1071024)
de preferat sa le pui fara nr de imatriculare(daca nu ai acordul proprietarului);) ;) ;)

Da de preferat ...hai ca te asteptam cu detaliile:twisted:

ByAlin 02-09-07 18:55

asteptam foto cu nr. sau fara nr. numa sa fie

buddy_lexx 04-09-07 22:21

noi tot asteptam...da nici urma de poze:D))

Larisa 05-09-07 11:46

Aveti putina rabdare..ca nu prea am iesit prin oras in ultima vreme…ma chinui cu scoala de soferi. Dar ca sa va mai omor curiozitatea..va spun ca in mare sunt cam 3 pasionati de masini care mai fac putin show prin Bicaz. Unul are un ursulet si un A6…si filmele pe care vreau sa le postez trebuie sa le iau de la el..si pozele o sa le fac dupa ce scoate masina de la vopsit (ursanul). A schimbat cam toate piesele cu unele noi si cred ca va iesi superba masina(nu ca acum nu ar fi). Mai este un tip care conduce loganul lui taica-su(cand nu are permisul suspendat), unul mai este fratele meu care conduce un Astra 1.6 din ’93. Restul..sunt mai cuminti. Uitati aici 2 filmulete cu masina lui frate-miu.. https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/39074-opel-astra-1-6i.html Mai aveam cateva dar pe camera fratelui meu..si el vine sambata..mai aveti putintica rabdare…

ByAlin 05-09-07 15:28

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1082482)
Aveti putina rabdare..ca nu prea am iesit prin oras in ultima vreme…ma chinui cu scoala de soferi. Dar ca sa va mai omor curiozitatea..va spun ca in mare sunt cam 3 pasionati de masini care mai fac putin show prin Bicaz. Unul are un ursulet si un A6…si filmele pe care vreau sa le postez trebuie sa le iau de la el..si pozele o sa le fac dupa ce scoate masina de la vopsit (ursanul). A schimbat cam toate piesele cu unele noi si cred ca va iesi superba masina(nu ca acum nu ar fi). Mai este un tip care conduce loganul lui taica-su(cand nu are permisul suspendat), unul mai este fratele meu care conduce un Astra 1.6 din ’93. Restul..sunt mai cuminti. Uitati aici 2 filmulete cu masina lui frate-miu.. https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=39074 Mai aveam cateva dar pe camera fratelui meu..si el vine sambata..mai aveti putintica rabdare…

bine atunci o sa mai avem rabdare8)

Larisa 21-09-07 22:07

4 Attachment(s)
Am pus mana pe camera azi! Si am descoperit ceva..a fi pasionat de masini nu inseamna numai sa o forjezi la greu... De o saptamana mi-am propus sa o fotografiez... Deci, prima masina: un Golf 2. Modificari..in limita stocului disponibil Mai recent in motor s-au investit ceva bani!

Larisa 21-09-07 22:36

Ce analfabeta's! "a fi pasionat de masini nu inseamna numai sa o forjezi la greu...". Da, ma rog...ati prins ideea, nu?!? :))

VaLeX 22-09-07 00:02

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1112527)
Ce analfabeta's! "a fi pasionat de masini nu inseamna numai sa o forjezi la greu...". Da, ma rog...ati prins ideea, nu?!? :))

se iarta :lol:

Ali_ump 22-09-07 00:11

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 1112527)

Mai multe detalii despre ce s-a facut la motor...ce motor e?

ByAlin 22-09-07 01:00

de cunoscut cind o sa ne cunoastem?

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning