![]() |
Re: Bicaz
Hm...si eu nici nu stiam de sectiunea asta! :shock: Noroc ca ma anunta altii! Mai baieti, in Bicaz ii cunosc cam pe toti pasionatii de masini. O sa pun niste poze si filmulete in zilele care urmeaza, k sa va faceti o impresie despre pasionatii cailor putere din acest oras! Ms Aline ca te-ai gandit si la noi:lol: ! Apropo..maine e ziua orasului! :rolleyes2
|
asteptam cu cea mai mare placere pozele si filmuletele ...:)....
|
in sf activitate si pe Threadu` dedicat celor din bicaz..! ma bucur s vad asta..:D
asteptam sa vedem si noi cva poze cu masinile d prin bicaz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asteptam foto cu nr. sau fara nr. numa sa fie
|
noi tot asteptam...da nici urma de poze:D))
|
Aveti putina rabdare..ca nu prea am iesit prin oras in ultima vreme…ma chinui cu scoala de soferi. Dar ca sa va mai omor curiozitatea..va spun ca in mare sunt cam 3 pasionati de masini care mai fac putin show prin Bicaz. Unul are un ursulet si un A6…si filmele pe care vreau sa le postez trebuie sa le iau de la el..si pozele o sa le fac dupa ce scoate masina de la vopsit (ursanul). A schimbat cam toate piesele cu unele noi si cred ca va iesi superba masina(nu ca acum nu ar fi). Mai este un tip care conduce loganul lui taica-su(cand nu are permisul suspendat), unul mai este fratele meu care conduce un Astra 1.6 din ’93. Restul..sunt mai cuminti. Uitati aici 2 filmulete cu masina lui frate-miu.. https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/39074-opel-astra-1-6i.html Mai aveam cateva dar pe camera fratelui meu..si el vine sambata..mai aveti putintica rabdare…
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am pus mana pe camera azi! Si am descoperit ceva..a fi pasionat de masini nu inseamna numai sa o forjezi la greu... De o saptamana mi-am propus sa o fotografiez... Deci, prima masina: un Golf 2. Modificari..in limita stocului disponibil Mai recent in motor s-au investit ceva bani!
|
Ce analfabeta's! "a fi pasionat de masini nu inseamna numai sa o forjezi la greu...". Da, ma rog...ati prins ideea, nu?!? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
de cunoscut cind o sa ne cunoastem?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning