Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Targu Neamt (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/46777-targu-neamt.html)

Ali_ump 16-11-09 02:09

Re: Targu Neamt

Am mutat eu pe cel de la Piatra Neamt
si am uitat ca aici nu pot edita:) Tre sa rezolv cu un moderator...

morpheusmaster 16-11-09 07:24

:)) Da amandoua is facute in aceiasi categorie adica "propuneri orase" deci care'i smecheria??? ...ca eu nu reusesc sa inteleg

Ali_ump 16-11-09 12:56

Unul era facut pe Piatra Neamt si mutat aici, si al doilea era facut aici...am vrut sa le unesc dar nu mi-a iest ca n-am moderare aici! De aceea rog un moderator...sa faca treaba asta!
Multumesc anticipat.

valyh 17-11-09 21:04

6 Attachment(s)
sparg eu gheata?....pun cateva poze....mai am de lucrat la ea

morpheusmaster 18-11-09 12:11

Frumusel golfuletzul! Succes cu el,eu zic ca esti pe drumul cel bun!

valyh 18-11-09 14:14

mersi :oops:...sunt multe de facut la el..dar din pacate e putin mai greu pe criza asta :cry:

DarkNight_Racer 18-11-09 16:24

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 2818194)
mersi :oops:...sunt multe de facut la el..dar din pacate e putin mai greu pe criza asta :cry:

Poate ne intalnim si noi intr-o seara de weekend in centru la "Adormire" in Targ sa discutam mai multe despre comunitatea noastra?!:D:D:D
P.S. Multzani fain ali_ump pentru topic deschis aici...

valyh 18-11-09 16:29

pai hai sa stabilim ziua si ora...sper sa ne adunam cat mai multi :D

DarkNight_Racer 18-11-09 16:39

Ok....poti sa imi lasi un nr. de telefon si vorbim sa stabilim o intalnire k de restu baietilor din targ care sunt cu masini si sunt interesati de asa ceva o sa iau legatura eu cu ei pt.k pe majoritatea-i cunosc!!??.....P.S...si in decembrie sa stabilim pt.k eu inca am masina in servici pentru niste modificari la motor si atunci o termin de facut...

valyh 18-11-09 19:03

nu mai zice nimeni nimic? :shock: dintre toti pasionatii din tg neamt numai eu si DarkNight_Racer stim de thread-ul acesta?:cry: dupa cum spunea Ali_ump avem nevoie de mai multi useri care sa posteze constant..sa ne organizam si noi.poate cu timpul vom reusi sa ne remarcam intre comunitatile de tuning din tara.;)

Ali_ump 19-11-09 00:22

Cu timpul vor apare poate mai multi;) rabdare...

DarkNight_Racer 19-11-09 13:59

O sa ma apuc sa lipsesc eu pliante prin oras k sa stie lumea....pentru inceput:D:D:D

valyh 21-11-09 12:39

din cate vad eu nimeni nu e interesat....:evil:

andreyutzu 21-11-09 17:07

baietii trebuie sa aveti rabdare..ca si noi baietii din pascani suntem la inceput si e super greu...

va uresc succes si la mai multi membrii

Lik_focus 21-11-09 19:12

Pai spuneti si voi o ora si o zi..poate vine loomea :D

All times are GMT +2. The time now is 08:50.

- Copyright 2026 4Tuning